- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana kalsa hic yapılmazdı rtaşım@Recep Yıldırım sup modum size soru var![]()
bana kalsa hic yapılmazdı rtaşım
Admin acalim yarismayi
ub.mesaji
valla bi bilgim yok#Freemusicforeveryone #notofascism
valla bi bilgim yok
Hakkıyla birinci olan kim oluyorBirçok yarışmada şaibe yaptığını itiraf eden, @Keramettin TANRIVERDİ nin de şike yaptığına şahit olduğu @Alpay Asma ödül alıyor, hakkıyla birinci olan Mahir almıyor.
Doğru diyorsun sadece Uğur Bulut ödül almalı.Birçok yarışmada şaibe yaptığını itiraf eden, @Keramettin TANRIVERDİ nin de şike yaptığına şahit olduğu @Alpay Asma ödül alıyor, hakkıyla birinci olan Mahir almıyor.
O zaman 3 ödülün hepsini ben alayim admirimDoğru diyorsun sadece Uğur Bulut ödül almalı.
Tespitte zirveO zaman 3 ödülün hepsini ben alayim admirim
ub.mesaji
Hakkıyla birinci olan kim oluyor
Senin Allah belanı versin
Ayrıca bu saçmalığı kim uyduruyor bilmiyorum ama pm okuma yetkisi hiçbir yöneticide yok. Profilinin şifresini değiştirip giriş yapıp öyle okumam gerekir. Yani senden almam gerekir profili. Böyle şeyler sallayıp üyeleri kandırmayın.Özel mesajlarıma bakabilirsin. Yetkin var!
Onun öncesinde de şifrenin gideceği mail adresini de değiştirmen gerekirAyrıca bu saçmalığı kim uyduruyor bilmiyorum ama pm okuma yetkisi hiçbir yöneticide yok. Profilinin şifresini değiştirip giriş yapıp öyle okumam gerekir. Yani senden almam gerekir profili. Böyle şeyler sallayıp üyeleri kandırmayın.