Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 1.088
Yeni kriterler getirilebilir
Mesela Hataylı renktaşlar senede sadece 1 defa katılabilir gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni kriterler getirilebilir
@Emrah Yıldırım admine ilk 3'ü ileteceğim hemen@Cihan Ağzıkara ödüllerimi ne zaman alacağım?
En az 30 kişiye künefe sözü var daha ne gelen var ne gidenHerkese kunefe dagitmalari sartiyla bu gibi sınırlandırmaları kaldirabilir miyiz?
En az 30 kişiye künefe sözü var daha ne gelen var ne giden
@Emrah Yıldırım admine ilk 3'ü ileteceğim hemen
Onu ben düzenlemedim hatta sonuncu oldum hatta ve hatta öyle bi yarışma hatırlamıyorum yok ki bi yarışma hiç olmadı kiÇaktırmadan ödülsüz yarışma 116.nın da ilk 3ünü iletir misin Cihan modum?
Onu ben düzenlemedim hatta sonuncu oldum hatta ve hatta öyle bi yarışma hatırlamıyorum yok ki bi yarışma hiç olmadı ki![]()
@Batuhan Aydemir verdiğin bu puanla belki de beni kümede tuttun sağol değerli dostum![]()
tagınız ne olsun mahir beySaçma sapan iddialarda bulunmayalım. Keramettin’e söz vermiştim. Söz verdiğim tarihten 5 ay sonra yolladım. Ama yolladım!
teşekkürler modum@Tahir Mahir Koç ağabey, şampiyonluk için tebrikler.@Uğur Bulut ağabey 2.lik için tebrikler @Alpay Asma rtas 3.Lük için tebrikler.
![]()
Yönetim ne derse o abiYarışma olmayacak mı şimdi
Ne dedi yönetimYönetim ne derse o abi![]()
Yönetim ne derse o abi![]()
Keramettin admin iptal dedi dayıNe dedi yönetim
Baslatalim yarismayi
ub.mesaji
Niye iptal yavKeramettin admin iptal dedi dayı![]()