Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
yaşlıyım benAbi liste hep açık silmiyoruz zaten. İstediğin zaman açıp açıp dinleyebilirsin
sayfalarda muhabbet ettikten sonra geri dönüp bulamıyorum listeyi canım benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşlıyım benAbi liste hep açık silmiyoruz zaten. İstediğin zaman açıp açıp dinleyebilirsin
İlk sayfada ilk mesajda playlist abi, direkt oraya da ekliyoruz sayfalarda kaybolmasın diyeyaşlıyım ben
sayfalarda muhabbet ettikten sonra geri dönüp bulamıyorum listeyi canım benim
hala iyi niyetle cevap veriyor.İlk sayfada ilk mesajda playlist abi, direkt oraya da ekliyoruz sayfalarda kaybolmasın diye
Aynen ustad guzel soyledinİnanın çocuklar, çocuklar inanın güzel günler göreceğiz güneşli günler. TMK'yı 118'de devireceğiz, şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.
Aynen ustad guzel soyledin
Az kaldi dusecekler silkele başkan silkele
Tahir mahoyu silkelemeye geliyoruz
ub.mesaji
Ustad Maho radari var bende ona sallayinca direkt like butonu cikiyor ekrandaAbi fakat bu ne hız, demin mesajı yazmayı bitirmeden, senin beğenme bildirimin geldi.![]()
corona nedenı ıle ramazan ertelendı23 Nisan gecesi sahura kalkacağız.
TSM playlist bu şartlarda nasıl dinleyip, puanlayalım.
Pazartesi katılım
Salı oylama
Çarşamba sonuçlar
Şeklinde bir program öneriyorum naçizane
Islamiyeti terketmek icin dogru zaman gelmis gibi gorunuyor ustat23 Nisan gecesi sahura kalkacağız.
TSM playlist bu şartlarda nasıl dinleyip, puanlayalım.
Pazartesi katılım
Salı oylama
Çarşamba sonuçlar
Şeklinde bir program öneriyorum naçizane
Juri olarak gorevim nedir tam olarak118. yarışma ile ilgili şöyle bir durum var.
117'nin birincisi bu yarışmada jüri olacak. Bundan sonraki her yarışmada da önceki yarışmanın birincisi jüri olacak.
Şarkıları dinleyip oylamak.Juri olarak gorevim nedir tam olarak