- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Bir önceki yarışmanın şampiyonu abi ondanNiye Taho onu anlamadım. Keramettin varken Tahomaho ne ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önceki yarışmanın şampiyonu abi ondanNiye Taho onu anlamadım. Keramettin varken Tahomaho ne ya.
Editledim hemenYarışmadan atıldınız. Teşekkürler iyi akşamlar.
Hahahahah adama makam vermek için icat çıkartmayın ya. Katıldığımız parçalar Mahirin dedesi ile yaşıttır yahuBir önceki yarışmanın şampiyonu abi ondan
Tahomaho diyince kafamda şu sahne canlandıNiye Taho onu anlamadım. Keramettin varken Tahomaho ne ya.
şarkıyı şimdi değil de katılım tamamlanınca @Cihan Ağzıkara ya gönderiyoruzben ilk kez katılıyorum yolu yoldamı nedir bilmiyorum şarkım hazır kime ileticem yardımcı olun.
alındım mı yarışmaya çok heyecanlıyımşarkıyı şimdi değil de katılım tamamlanınca @Cihan Ağzıkara ya gönderiyoruz
sonra o da playlist hazırlayıp şarkıları bizimle paylaşacak
daha sonra da puanlarımızı kendisine ileteceğiz
Hahahahah adama makam vermek için icat çıkartmayın ya. Katıldığımız parçalar Mahirin dedesi ile yaşıttır yahu![]()
Aynı şeyi senin cevabın içinde söyleyebilirizKalitene yakışmayacak cehalette bir yorum olmuş abi.
Dilaver kim
Dilaver kim yaDilaver kim
Bence bağlantılı olabilir.
Siz katılıyor musunuz efem?
Yok yaDilaver kim ya
Ben katılıyorum ustad 2 şarkı var kafamda birini yutturabilirsem
ub.mesaji
Abi merhaba, katılım sona erdikten sonra şarkını bana özelden iletiyorsun. aynı şarkı ya da sanatçı senden önce yollandıysa şarkını değiştiriyorsun. Tüm şarkılar geldikten sonra ben playlist'i paylaşıyorum. Belirlenen süre içinde şarkıları dinleyip puanlarını bana (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) iletiyorsun. Gerisi bendealındım mı yarışmaya çok heyecanlıyım
cihan şarkımı gönderdim sana aman diyeyimAbi merhaba, katılım sona erdikten sonra şarkını bana özelden iletiyorsun. aynı şarkı ya da sanatçı senden önce yollandıysa şarkını değiştiriyorsun. Tüm şarkılar geldikten sonra ben playlist'i paylaşıyorum. Belirlenen süre içinde şarkıları dinleyip puanlarını bana (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) iletiyorsun. Gerisi bende
Abi şarkını şu an kabul edemiyorum. Katılım bittikten sonra göndermen gerekiyor ki diğer katılımcılara haksızlık olmasın.cihan şarkımı gönderdim sana aman diyeyim
hoydaaaa neyse tamam sen mesaj atıyorsun o zaman dimi yeterli katılım olunca şarkılarımızı göndermemiz için.Abi şarkını şu an kabul edemiyorum. Katılım bittikten sonra göndermen gerekiyor ki diğer katılımcılara haksızlık olmasın.