118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ilk kez katılıyorum yolu yoldamı nedir bilmiyorum şarkım hazır kime ileticem yardımcı olun.

Bence admin sinirlenip Ankara oyun havaları ile revize edebilir yarışmayı.

alındım mı yarışmaya çok heyecanlıyım
Abi merhaba, katılım sona erdikten sonra şarkını bana özelden iletiyorsun. aynı şarkı ya da sanatçı senden önce yollandıysa şarkını değiştiriyorsun. Tüm şarkılar geldikten sonra ben playlist'i paylaşıyorum. Belirlenen süre içinde şarkıları dinleyip puanlarını bana (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) iletiyorsun. Gerisi bende

Abi merhaba, katılım sona erdikten sonra şarkını bana özelden iletiyorsun. aynı şarkı ya da sanatçı senden önce yollandıysa şarkını değiştiriyorsun. Tüm şarkılar geldikten sonra ben playlist'i paylaşıyorum. Belirlenen süre içinde şarkıları dinleyip puanlarını bana (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) iletiyorsun. Gerisi bende
cihan şarkımı gönderdim sana aman diyeyim

Abi şarkını şu an kabul edemiyorum. Katılım bittikten sonra göndermen gerekiyor ki diğer katılımcılara haksızlık olmasın.
hoydaaaa neyse tamam sen mesaj atıyorsun o zaman dimi yeterli katılım olunca şarkılarımızı göndermemiz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt