- 20 Ağustos 2017
- 19.256
- 12.920
- 1.653
Normal katılımda bile katılımcı arıyoruz, eküri işi biraz zor
Köstek olmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal katılımda bile katılımcı arıyoruz, eküri işi biraz zor
biraz fazla ictim bugun yine, bu mesajı sonra okuyup fikir bildireceğimSahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar sizlerin.
- 8 haftalik bir organizasyon
- Haftada bir yarisma
- Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
- Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
- Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.
buna katilmayarak ilerki bir yarismada kume dustugumde yarismaya katilmama sartnamesini bertaraf etmek istiyorum
Buna katılmazsan diğerlerinde seni diskalifiye etmek için yer ararım malum gaddarlık
ne diyorsun
ne diyorsun
Rdash ben 8 hafta aralıksız sağ dayanamam forumdaSahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar sizlerin.
- 8 haftalik bir organizasyon
- Haftada bir yarisma
- Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
- Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
- Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.
Rdash ben 8 hafta aralıksız sağ dayanamam forumda
Hayri bu yarışmada seni de görmek isteriz.
tsm bilmem mahberg.
Haydaaaa@Cihan Ağzıkara renktaş ben vazgeçtim hiç benlik bi konsept değilmiş![]()
Niye Taho onu anlamadım. Keramettin varken Tahomaho ne ya.Abi 2 jüri var biri ben, biri Tahir Mahir Koç. Biz de puanlayacağız x2 düzeninde olacak bizim puanlar
Yolladım parçamı. Başarılar katılanlara.
Şarkı listesini bekliyorum.