118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:

• 8 haftalik bir organizasyon
  • Haftada bir yarisma
  • Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
  • Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
  • Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar sizlerin.

@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.
biraz fazla ictim bugun yine, bu mesajı sonra okuyup fikir bildireceğim

Sahsen ben F1 gibi sezonluk bir organizasyon taraftariyim. Soyle ki:

• 8 haftalik bir organizasyon
  • Haftada bir yarisma
  • Yarisma sampiyonlarina ve diger siralamaya gore puanlar verirsin. Bir yarismada birinci olana lig siralamasinda +12, ikinciye +10 falan gibi
  • Bireysel katilimin yaninda ekuri seklinde katilim da mumkun olsun boylece birisinin vakti yoksa digeri hazirlansin. Ya da birinin kendini bilgili hissetmedigi kategorilerde ekurisi katilabilir.
  • Sezon sonunda hem bireysel hem de takim liderligi de kazanilacak sampiyonluklar arasinda bulunsun.
@Cihan Ağzıkara @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Recep Yıldırım karar sizlerin.

@Uğur Bulut @Hayri Cund @Sertan Nalbant @Ismail ARI @Can Karabacak @Berke Deniz @Oktay Sönmezoğlu @Alpay Asma @Tahir Mahir Koç @Can BÜYÜK ve diger uyeler sizlerin de destegini bekliyorum.
Rdash ben 8 hafta aralıksız sağ dayanamam forumda

24 saat süre var yav gerekirse dolana kadar uzatırsınız başvuru süresini.

Yolladım parçamı. Başarılar katılanlara.
Şarkı listesini bekliyorum.(katılım bitince atıcam tekrar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt