- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Moderatör olduğum yarışmalarda şikeye yer vermediğim için kuduruyorsun şimdi jüri olduğum yarışmaya leke sürme çabasındasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenTürk sanat müziği sevmediğimi farkettim
sarki secim diyom adam sarkiya 1bucuk dk sonra basliyo bunu ben dinlemiyom millet nasi dinlicek. berbat bi tür pop bile daha iyidiraynen
bu ne abi bayık bayık şarkılar
Diskalifiye ederim senisarki secim diyom adam sarkiya 1bucuk dk sonra basliyo bunu ben dinlemiyom millet nasi dinlicek. berbat bi tür pop bile daha iyidir
edemezsinDiskalifiye ederim seni![]()
parçayı göndereyim miDiskalifiye ederim seni![]()
Abi diğer yarışmacılara haksızlık olmaması için parçaları katılım bittikten sonra alacağımparçayı göndereyim mi
gün içinde zor online olurum artık
Hmm demek öyle.Moderatör olduğum yarışmalarda şikeye yer vermediğim için kuduruyorsun şimdi jüri olduğum yarışmaya leke sürme çabasındasın.
Hmm demek öyle.
20 kişi var şu an abi, 4 kişi lazım24 kişi olmadıkmı daha başvuru tamamlanınca toplu etiket atında haberimiz olsun bari
koca forumda 24 kişi bulamıyoruz karıya gidiyoz desek herkes gelir.20 kişi var şu an abi, 4 kişi lazım
Yok abi sadece diğer üyelerle aynı sürede yollamanız için ayarlandı. Şarkını ya da sanatçını bir başkası senden önce yollamazsa ve konsepte uygunsa yine katılabilirsin. Biraz hız meselesi yaniBen şimdi ayarladığım parçam ile katılamayacak mıyım? Erken gönderdik diye ?![]()
bence herkes göndersin
aynı şarkılar varsa o kişileri uyarın başka şarkılar seçsinler
ne olursa olsun zahirden daha çok puan almalıyım
hangi vasıf ile seni juri yaptılar acabaRahat ol benden yüksek puan kesin alacaksın. Çünkü bu yarışmada ben yokum. Sadece jüriyim.