118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept : TSM | Playlist Yayınlandı, İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar için yol haritasi:

1) Google
2) search: TSM nedir
3) hmmmm. Turk sanat müziğiymiş. Search: zeki muren dışında başka sanatcilarimiz kimlerdir
4) search: hangi TSM şarkısının gideri var?
5) youtube check

GSCimbom forum:
6) PM Cihan: selam ustat, katilmak istedigim parca: ...

1) Google
3) hmmmm. Turk sanat müziğiymiş. Search: zeki muren dışında başka sanatcilarimiz kimlerdir
5) youtube check

GSCimbom forum:
ilk mesaja eklensin

1) Google
5) youtube check

GSCimbom forum:
Türk Sanat Musikisi

***yas 30 ustu olanlar ,yesilcam filmlerinin ,o donemlerde sarkilara klip cekimi olmadıgı icin ,komple konuyla ilgili filmlerin çekildiğini ,bu filmlerde de sarılan seslendirildigini bilmeleri lazim

haliylen yüzlerce sanatçıya ulaşabilirsiniz,Sezen Aksu severler varsa cogu sarkisinin TSM araklamasa oldugunuda çözersiniz :P

Bunlar surada dursun ..lazim olabilir sonra

shutterstock_515328205.jpg

dansoz_138525.jpg

Türk Sanat Musikisi

***yas 30 ustu olanlar ,yesilcam filmlerinin ,o donemlerde sarkilara klip cekimi olmadıgı icin ,komple konuyla ilgili filmlerin çekildiğini ,bu filmlerde de sarılan seslendirildigini bilmeleri lazim

haliylen yüzlerce sanatçıya ulaşabilirsiniz,Sezen Aksu severler varsa cogu sarkisinin TSM araklamasa oldugunuda çözersiniz :p

Babamin bir alaturka cd si vardı. Birkac müziği bahsettigin gibi once yeşilçam cumleleriyle başlıyordu. 'Onunla evlenmen lazim Süreya, bunu ben istiyorum. Ah talihsiz kizim' vs. :D

Haliyle yaşımız ermediği içini o dönemlere derdim babam müzik yerine film seslendirmesimi eklemiş cd ye diye. Ama sonra biranda şarkıya dönerdi :)

Evet rakı sofralarını hazırlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt