- 1 Mayıs 2018
- 57.863
- 48.643
- 3.873
@Hakan Duz gel Keramettin admin peşini bırakacakmış katılırsan
katilmiyorum @Keramettin TANRIVERDİ kemalettin admir le aramiz duzeldi gibi birsey galiba
sadece @Mehmet Eroğlu dusmaniz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Duz gel Keramettin admin peşini bırakacakmış katılırsan
Katil lankatilmiyorum @Keramettin TANRIVERDI kemalettin admir le aramiz duzeldi gibi birsey galiba
Herhangi bi soru işaretine yer bırakmamak için abi.Niye bu kadar kurumsal calisiyon yegenim ?
Katil lan
katilmiyorum @Keramettin TANRIVERDİ kemalettin admir le aramiz duzeldi gibi birsey galiba
Bunun nedeni korkaklik degil eger katilmasaydim cihanin itibari zedelenbilirdiKatılmak istememene rağmen Cihan'dan tırsıp katıldın helal olsun
@Akif Karabulut gel abi zevkli oluyor.
katılamaz yasakladım@Emrah Yıldırım ağam kırma bizi de katıl. Zevkli bir düello olsun.
son dk
juriye ismim eklenmistir.![]()
Ustad teyyareler gibi seri bir sekilde zirveye kanatlanacagimParça gönderilmiştir.
TSM 3-5 sanatçıdan ibaret değil. Zaten burada amaç sanatçı seçmek de değil. Gerçekten çok geniş bir havuz var önünüzde birazcık araştırsanız muazzam sanatçılar muazzam parçalar bulabilirsiniz.tsmde bu kadar sanatci var mi peki