- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Onur dedi onu, onunla da ayrı ilgilencem
Doğrudur hatırladım. çok sevimsiz bir çocuk hatırladım onu eskiden çok severdim halbuki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur dedi onu, onunla da ayrı ilgilencem
Hayır ya, youtube linki yolluyorsun sadece parçanın formata uygun olması kaydıyla.Biz mi söylüyoruz derken kendi sesimizden dedim bro şarkı öneriyorsam sadece katılayım ama format nasıl işliyor bilmiyorum
@Melih Sönmez instagramdan seni rezil etmeyeyim 10 yıllık kankamsın.
Sarkilari yollayalim flut@Berke Deniz bul birini
Ooooo Melih Sönmez ifşa mı? Alırız bi dal@Melih Sönmez instagramdan seni rezil etmeyeyim 10 yıllık kankamsın.
berkeye sarkini belirtebilirsin ben bununla katildim gibisindenBiz mi söylüyoruz derken kendi sesimizden dedim bro şarkı öneriyorsam sadece katılayım ama format nasıl işliyor bilmiyorum
Can katılıyorsun vururum seniberkeye sarkini belirtebilirsin ben bununla katildim gibisinden
Küçük seviyormuşBerke yaşım küçük TSM anlamam diyordun? Dinleyince hoşuna gitti sanırım ?
Bir senin açığını bulamadım Can. Tehdit edemiyorum.berkeye sarkini belirtebilirsin ben bununla katildim gibisinden
Can katılıyorsun vururum seni
Benim açığım ne merak ettim?Bir senin açığını bulamadım Can. Tehdit edemiyorum.
Naber la korkak?:3838:
naalakaNaber la korkak?
Katılmak istememene rağmen Cihan'dan tırsıp katıldın helal olsunnaalaka
Seninle ilgili başka planlarım var.Benim açığım ne merak ettim?
Eğer kız arkime söylemek ise durma söyle gözünü seveyim 4 yıl oldu 4. Kuruduk öldük bittik. Aha bunu da ss al ifşala beni.
Niye bu kadar kurumsal calisiyon yegenim ?"Şarkıları yollayabilirsiniz" mesajımdan sonra şarkıları bekliyorum. Bütün katılımcıları etiketleyeceğim ve başlığı değiştireceğim.
Başlık '' Tehditlerler Eurovison'' olsun"Şarkıları yollayabilirsiniz" mesajımdan sonra şarkıları bekliyorum. Bütün katılımcıları etiketleyeceğim ve başlığı değiştireceğim.