Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.304
- 67.136
- 4.933
Ha ha haa sonra taşşak malzemesi olayım bana göre değilmişEvet şarkıyı gönderiyorsun. Sonra katılanlar kendi arasında oyluyor
Katıl katıl

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha ha haa sonra taşşak malzemesi olayım bana göre değilmişEvet şarkıyı gönderiyorsun. Sonra katılanlar kendi arasında oyluyor
Katıl katıl
Konsepte uygun bir şarkı seçiyorsun bana yolluyorsun abi. Ben 24 şarkılık bi playlist paylaşıyorum şarkıları dinleyip (12-10-8-7-6-5-4-3-2-1) şeklinde puanlıyorsun.Yıllardır bu yarışmayı anlamadım hiç sormadım da nasıl ılduğunu. Ne yapıyoruz şarkıyı biz mi söylüyoruz ona göre katılayım?
Evet şarkıyı gönderiyorsun. Sonra katılanlar kendi arasında oyluyor
Katıl katıl
Olmazsın reis söz. Katıl hadi başlayalımHa ha haa sonra taşşak malzemesi olayım bana göre değilmiş![]()
son 2 kisi LÜTFEN
Can Karabacak benim organize edeceğim 5 yarışmadan otomatik diskalifiye edilmiştir dememi mi istiyosunson 2 kisi LÜTFEN
Hayır abi öyle bir şey demedim yaBerke yaşım küçük TSM anlamam diyordun? Dinleyince hoşuna gitti sanırım ?
aga vallahi dayanamıyorum dinlemeye... EVETCan Karabacak benim organize edeceğim 5 yarışmadan otomatik diskalifiye edilmiştir dememi mi istiyosun![]()
Katılıyorsun uzatmaaaga vallahi dayanamıyorum dinlemeye... EVET
Dakika da kaç dil darbesi atabiliyorsun?
Hayır abi öyle bir şey demedim ya
Ama sevmem pek TSM. Anca kötü bir gecede arkadaşlarla aslan sütü içerken.
Onur dedi onu, onunla da ayrı ilgilencemKarıştırdım sanırım. Boşver o zaman
Ne yapacaksın çocuğa gaddar Cihan?Onur dedi onu, onunla da ayrı ilgilencem
Biz mi söylüyoruz derken kendi sesimizden dedim bro şarkı öneriyorsam sadece katılayım ama format nasıl işliyor bilmiyorumOlmazsın reis söz. Katıl hadi başlayalım