Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.022
- 5.238
Yok zorluyorum zorluyorum dinleyemiyorum listeyi.
Kendime saplıcam şimdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok zorluyorum zorluyorum dinleyemiyorum listeyi.
Kendime saplıcam şimdi

Sen halk mısın ula koskoca sup. mod. yazıyor.HALK TROLLERİN İSMİNİ İSTİYOR
@Emrah Yıldırım İSİMLERİ DAHA NE KADAR SAKLAYACAKSINIZ HALKTANSen halk mısın ula koskoca sup. mod. yazıyor.
Troll diyince akıllara ben geliyom direk ama ben ilk şarkı yollayanım muhtemelen, trol değil,sevdiğim 1 parça idi açıkçası.Abi bu yarışmayı özellikle istedim biliyosun, tamam listedeki çoğu parça sevdiğim ve değerli parçalar ama yollanan şarkıları gördükçe cidden üzüldüm. Trol yapılacaksa illa bu isteniyorsa ona uygun bi format da yapabilirdik.
Troll diyince akıllara ben geliyom direk ama ben ilk şarkı yollayanım muhtemelen, trol değil,sevdiğim 1 parça idi açıkçası.
Mahirin Allah belasını versin ayrıca içimden geldi.
Dua ediyorum sana 24 puan vermeyeyim.
Diğer taraftan benim verdiğim puanla birinci olursan ne yapacaksın?
bir o kadar da yorumları tabii ki
yarın 12 yi bekleyelim lütfenPuanlamayı etkilememek için kendimi zor tutuyorum yorum yapmıyorum. Neyse.
Tabikibir o kadar da yorumları tabii ki
pek matah b ir yorum dinleyemedim o isimlerden
Evt bu yarısma sag salim biter mi acabaPuanlamayı etkilememek için kendimi zor tutuyorum yorum yapmıyorum. Neyse.
Bülent Ersoy ne anlar TSM 'denBir Allah’ın kulu Bülent Ersoy yazmaz mı yahu!
büyük isimlerin yorumları dile pelesenk olur ,gün ici tekrar ederken bulursunuz kendinizi ,pek öyle bir duruma rastlayamadımTabiki
Ama büyük isimler şarkıların hakkını verir
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi