Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.049
- 2.666
- 1.413
Bi mansiyon falan ayarlasak iyi olur vallaÇocuğu üzmeyelim yav gönüllerin birincisi ilan edelim seni üstat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi mansiyon falan ayarlasak iyi olur vallaÇocuğu üzmeyelim yav gönüllerin birincisi ilan edelim seni üstat.
Ailecek bekliyoruz sonuçları
Geçen yarışmada oğlum sorup durdu baba acıklandı mı diye
Bu yarışmayı eşim de takip ediyor, şarkımı da onunla seçtim.
Mahçup etme yarabbim...
Üstat ilk mod olduğum zamanlar seninle şakalaşan birine müdahale etmedik diye benim de dahil olduğum modları adminlere şikayet ediyordun. Şu anda bakıyorum da iyice troll oldun. Gelişimini ayakta alkışlıyor, saygılar sunuyorum.
@Cengizhan Kaya Darılmadın bu postuma değil mi?
Iltifat olarak kabul eder manyakliginin surmesini arzularizDarılmadımburada barınmam için sizin gibi manyak bir üye haline dönüşmem gerektiğini anladım biraz geç oldu 10 yıl kadar ama olsun iyiki varsınız
![]()
Ara toplamları vermem lazım ama abi
müthiş öneri
enfes bir tasari
Yine öyle yap ama 5likleri ardı ardına verme. 5 dk arayla ver. Daha şişem bitmedi rafık, anla beni nolurAra toplamları vermem lazım ama abi![]()
Siz yatıyorsunuz da bize tatil yok. Arkadaşlar lütfen yani.
Aynen cok ozledik ,Mahiri hoplatacagimiz yegane organizationHiç bitmeyen Hayrivizyonun tadı hala damaklarımızda.
Kolpalama bizi ustad, teyyareler havalanmiyor artikkkSiz yatıyorsunuz da bize tatil yok. Arkadaşlar lütfen yani.