118. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Can Büyük

Neyse ben eve gidiyorum 30 dakika sonra kaldigim yerden sizleri taciz etmeye devam edecegim.

Arkadaşlar @Oktay Sönmezoğlu hocamızın yavrusuna sabah hoş bir anı bırakacak bir hediye sunabilir miyiz buradan? Hepiniz zehir gibi adamlarsınız. Bir fikir üretip çocuğu mutlu edelim.

@Cihan Ağzıkara ellerine sağlık kardeşim
Ailecek güzel bir akşam geçirdik sayenizde

Küme düşmüş oldum ama yapacak bişey yok. Saygı duymaktan başka.

119. Eurovision'a katılabiliyorsam katılacağım. Orada da istenilen sonucu alamazsam hepinize veda edeceğim

Ailemin saaditiyle daha fazla oynayamam.

Hepinizin morali bozuldu.

1 haftadır şampiyonluk şarkıları söyledik.

Ama Küme düştük
En kötü benim hesabı size ödünç veririm hocam bir şekilde katılırsınız, vallahi de billahi de üzülürüm o kurulan sofraların yüzü suyu hürmetine küme düşmemeliydiniz. Kibarlığı bir kenara bırakıp Allah belanı versin TMK demeliyiz bence tam burada.

cihan kilitlediği eurovison başlığına şampiyon oktay sönmezoğlunu tebrik ediyoruz yazsın büyük puntolarla o msjı gösterir sabah oğlana

En kötü benim hesabı size ödünç veririm hocam bir şekilde katılırsınız, vallahi de billahi de üzülürüm o kurulan sofraların yüzü suyu hürmetine küme düşmemeliydiniz. Kibarlığı bir kenara bırakıp Allah belanı versin TMK demeliyiz bence tam burada.

Ben ne yaptım ya! Arabeskvari bir yorumla yarışmaya katılıyor Oktay biz puan vermiyoruz küfürü biz yiyoruz!

Geri
Üst Alt