- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
yav cihan şiir yarışmasımı bu şarkı yarışması kadın söylerken detone olmuş tsm diyoruz gözünü seveyim ya detone olan şarkıcıya puanmı verilir8 puan verdim o da şarkının ve çok sevdiğim bir şiirin hatrına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav cihan şiir yarışmasımı bu şarkı yarışması kadın söylerken detone olmuş tsm diyoruz gözünü seveyim ya detone olan şarkıcıya puanmı verilir8 puan verdim o da şarkının ve çok sevdiğim bir şiirin hatrına
Arkadaşlar @Oktay Sönmezoğlu hocamızın yavrusuna sabah hoş bir anı bırakacak bir hediye sunabilir miyiz buradan? Hepiniz zehir gibi adamlarsınız. Bir fikir üretip çocuğu mutlu edelim.
yarışmayı 3. bitiren şarkıya 1 puan bile vermemen ile ilgili yorumun nedir
Sevdiğim şiir kadına ya da şarkıya ait değil zaten abi. Şarkıdan esinlenilmiş bi şiir.yav cihan şiir yarışmasımı bu şarkı yarışması kadın söylerken detone olmuş tsm diyoruz gözünü seveyim ya detone olan şarkıcıya puanmı verilir
Cılkını çıkar Can cılkını çıkarcocuga da içirir 1 bardak bi şey olmaz
şu kendi şarkımı birde ben dinleyeyim bakayım 15. olmayı haketmiş mi
Çok ciddisin Cihan çok....Cılkını çıkar Can cılkını çıkar![]()
canın sağolsun beni playlistin sonuna attın çoğu dinlememişSevdiğim şiir kadına ya da şarkıya ait değil zaten abi. Şarkıdan esinlenilmiş bi şiir.
Şarkıları sözleri baz aldım ben, sanatçıları baz alsam çok ama çok sevdiğim Müzeyyen Senar'a 24 verirdim.
Az iç az! herkese atar yapar oldun MKÇocuk kandırmak hoş bir davranış değil.
şarkıları dinlemeyip puanladıgın konusuldu abiAz iç az! herkese atar yapar oldun MK
Kendi şarkısını bile dinlememiş. Nev kim Kimseye Etmem Şikayet kimşarkıları dinlemeyip puanladıgın konusuldu abi
Azeri kardeşlerimiz meseleyi İHM’ye taşıyormuşşu kendi şarkımı birde ben dinleyeyim bakayım 15. olmayı haketmiş mi
Yaparım öyle şeyler.şarkıları dinlemeyip puanladıgın konusuldu abi
azericeymişAzeri kardeşlerimiz meseleyi İHM’ye taşıyormuş
Ben seviyorum! Bir daha ki sefere söyleyelim herkes Müzeyyen Senar ve Zeki Müren ile katılsın o zaman.Kendi şarkısını bile dinlememiş. Nev kim Kimseye Etmem Şikayet kim
O şarkıyı almayacaktım da nasıl olduysa tsm repertuar numarası vermiş hala hayretlerdeyimazericeymiş
ama ığdır türküsü diye başvurdum ben