@Cihan Ağzıkara
beni eleyin bu rezillerle yarışmak istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YOk ben o konuya girmemezdirme kendini vur masaya yumruğu
sonuçta ünsalı darbeleyip mod olan birisi
kurt konseyi fanları dostlarımızın kalbine çelmek için doğru 1 parçaHarbi acem kızıda olurdu
Çok geç üstad, bağlayıcı anlaşmayı katılıyorum, yazın beni diyerek imzaladın. Sonuna kadar kalacaksın@Cihan Ağzıkara
dogru emrah sen ustadtan 12 pts alırdımkurt konseyi fanları dostlarımızın kalbine çelmek için doğru 1 parça
M. Eroğlu-Mihriban yazıyo ordasen katıldın mı
allah belanı versinM. Eroğlu-Mihriban yazıyo orda
Ben Türkülerimizi genel olarak çok severim, bir de Selanik ile benim geçmişten bağım olunca, Türkü dediğimde benim aklımda ilk sıralarda yer ediniyor; Çalın Davulları@Batuhan Aydemir sarkı senındır dıye tahmın etmıstım![]()
1.lik h.o renktaşımBen Türkülerimizi genel olarak çok severim, bir de Selanik ile benim geçmişten bağım olunca, Türkü dediğimde benim aklımda ilk sıralarda yer ediniyor; Çalın DavullarıAtatürk ile geçmiş kütük olarak hemşehri olmak da, etkiliyor elbette Selanik'e olan sevgimi.
![]()
bu dilden uzak duralım, bu güzide Türk Hars Müziği paylaşımlarının bulunduğu konudaallah belanı versin
ben yarıştan ayrılmak istiyorumbu dilden uzak duralım, bu güzide Türk Hars Müziği paylaşımlarının bulunduğu konuda
benden kaptın puanı rtaş![]()
Streamable - free video publishing
Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.streamable.com
KAÇTI derler sonra emin misinben yarıştan ayrılmak istiyorum
Aslında bu sarkı ıle katılmak ısterdım ama sizin pts vermeyecegınızı düsündüm arkadaslar dinleyip kac pts verecegınızı yazınız
Aslında bu sarkı ıle katılmak ısterdım ama sizin pts vermeyecegınızı düsündüm arkadaslar dinleyip kac pts verecegınızı yazınız
Teşekkür ediyorum ağabey güzel düşüncen için1.lik h.o renktaşım