- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Bana verdin heralde sampionluk yolu acilmistirthe 12 points go tooo
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana verdin heralde sampionluk yolu acilmistirthe 12 points go tooo
Selda Bağcan büyük hürmet duyduğum sanatçılarımızdanBana verdin heralde sampionluk yolu acilmistir
ub.mesaji
olur mu yav öyle olsa ses etmezlerdi ama tahmin edilmesi zor bir isim seçtim fake verdim@İsmail Enver puanları kapmışsın hadi yine iyisin
bana kaç pts verdin üstat delikanlı gibiolur mu yav öyle olsa ses etmezlerdi ama tahmin edilmesi zor bir isim seçtim fake verdim![]()
adamları avlamışsın gibi duruyor üstad 12 point yağmuru olacak diye tahmin ediyorumolur mu yav öyle olsa ses etmezlerdi ama tahmin edilmesi zor bir isim seçtim fake verdim![]()
olsun fake versem de atmamışlardır kesin yoksa sesleri çıkmaz puanları geri almaya çalışırlardıadamları avlamışsın gibi duruyor üstad 12 point yağmuru olacak diye tahmin ediyorum
Üstat yeme bizi sen yarışmada değildin kiPuanları yolladım, İso'ya 12 vermişim.
ağabey livaneliye puan verdin miÜstat yeme bizi sen yarışmada değildin ki![]()
Hayırağabey livaneliye puan verdin mi![]()
bunu bekliyordum
Akşam 9da bi toplantım var 10-11 arası açıklarım hocamKAÇTA AÇIKLANACAK MODUM @Cihan Ağzıkara
olsun fake versem de atmamışlardır kesin yoksa sesleri çıkmaz puanları geri almaya çalışırlardı![]()
Agabey cok ümitlenme benceEvet orucumuzu açtık yaba yavaş havaya girelimbakalım kaçıncı turda ümidinizi yitireceğiz
![]()
![]()