- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
ne zaman bitiyor eger 120de garip bir konsept olursa sabote ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
120'de orkestraları yarıştırim diyorum ne dersin abi güzel olmaz mıne zaman bitiyor eger 120de garip bir konsept olursa sabote ederim
Şarkılar gibi ilerliyor işte her şey uygun![]()
yok ya yine de çok bence misal başlığı açtın katıldım diyen yollasın direk şarkısınıHerkes senin gibi orijinal parça bulamıyor hocam el mahkum
Konsept olmasa o dediğini yapardım abi ki zaten konseptsiz yarışmalarda düzen öyle. Konsept olunca herkesi aynı anda başlatmak daha adil geliyoryok ya yine de çok bence misal başlığı açtın katıldım diyen yollasın direk şarkısını
hic sevmem oyle seyleriCok pesimistsin. Git bi Lara Croft Tombraider izle icin acilsin. AJ'li olani. Yenisini degil.
Göndermedi mi? Whatsapptan yazsana.@Batuhan Aydemir sup modum bi bakar mısın
Sabah saatlerinde gondermistim parca da; modum ile halletik ağabeyGöndermedi mi? Whatsapptan yazsana.
abi muhtemelen 120yi taş ve sopalarla yapacazBu yarışmada da şampiyonluğa oynayamazsam, 120. Eurovision son yarışmam olacak![]()
Aslan parçası120'de orkestraları yarıştırim diyorum ne dersin abi güzel olmaz mıİnadına yabancı şarkıları yapmicam
![]()