- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.296
- 2.643
Çok merak ettim şiirinişiirim hazır, sadece yarışmayı bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok merak ettim şiirinişiirim hazır, sadece yarışmayı bekliyor
Şiir dinlemiyor musunuz hiç
Yıldız Tilbe ve Bülent Ersoy u kadından saymadım ellehamHeç
Bedia akartük ve Selda bağcan
Elde ki malzeme
Genci de Zara
Hatun görüntülerinin üzerine müziği monte edecek beceri de bende yok.
Listeyi dinliyorum gözlerim kapalı
Neşet baba yok listede, öksüz kaldı tezene
Cengiz abi şiir anlayışını gözden mi geçirsek
Ben de şu an çok kültürsüz hissediyorum kendimi modumŞiir dinlemiyor musunuz hiçÇok garip bişey söylemiş gibi hissediyorum kendimi
![]()
İkisi de erkek fakat Bülent sürekli inkar ediyor diğeri daha etmediYıldız Tilbe ve Bülent Ersoy u kadından saymadım elleham![]()
Yok ben garip biriyim galibaBen de şu an çok kültürsüz hissediyorum kendimi modum
Harssız da diyebiliriz![]()
Seslendirilmiş şiir abiŞiir olursa direk Shakespeare den patlatırım sıkıntı yok. Bukowski de olabilir.
Orada çok saçma şeyler dönebilir,sesli şiir dünyamız çok arabesk bence.Seslendirilmiş şiir abiTamam vazgeçtim yok şiirvision falan kendimi anlatamadım
![]()
Dayı şiir bulunur aslında da benim şahsi hesabımda dinlediğim 30'dan fazla şiir var, ama yarışmacı bulunmaz tabiSiir wizyon mini birsey olsun rtas 24 bulunamaz ona
ub.mesaji
Lisede hocamız şiir ezberletirdi o zamanlar daha iyi ezberlemek için dinlerdim sadece o kadar.Yok ben garip biriyim galiba![]()
Playlist yayınlandıktan sonra 3-4 saat bekleyin dedi Emrah admin. İster sahurda ister yarın sabahtan gönder Canpuanlamamı göndereyim mi saat sınırı kondu mu![]()
Peki, sahurda 1 bildirimin varPlaylist yayınlandıktan sonra 3-4 saat bekleyin dedi Emrah admin. İster sahurda ister yarın sabahtan gönder Can