119. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept: Türkü/Fantezi Arabesk/Türk Halk Müziği | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'a Şükür. Kaza, bela, hastalik yok. Virus fena sarmaya basladi is yerinde ama calismaya devam ediyoruz. Siz de durumlar nasil?
6 hafta oldu sanırım kapatalı, tarih kavramını da yitirdim.bayram sonu başlarım inşallah faaliyete, bakalım ne olacak. Maaş ödemeleri ve devlete karşı sorumluluklara devam. Zarar edip duruyoruz. Kalkarız altından Allah ın izniyle düzelsin ortalıkta. Sağlık sıhhat önemli olan, onlarda yerinde çok şükür.

Her yarışmada herkes listeyi kötü olarak yorumluyor
halbuki şarkıları başkası göndermedi biz gönderdik
büyük bir paradoksun içindeyiz

Her yarışmada herkes listeyi kötü olarak yorumluyor
halbuki şarkıları başkası göndermedi biz gönderdik
büyük bir paradoksun içindeyiz
Ama cidden kötü. Geç yolladığım için çoğu ismi es geçtim başkaları yollamıştır diye ama hata etmişim resmen. Neşet ertaş yok be en basiti

Ama cidden kötü. Geç yolladığım için çoğu ismi es geçtim başkaları yollamıştır diye ama hata etmişim resmen. Neşet ertaş yok be en basiti
Kötüdür iyidir demiyorum üstat
Ama çoğunluk kötü diyor da birimizin çok iyi görüp attığı parçayı bir başkası kötü diye yorumluyor
mesela sen kötü diye yorumluyorsun ama başkası senin şarkını berbat bulup o da listeyi kötü olarak yorumlayabiliyor
neyse benim kafa 1 milyon oldu :D

Kötüdür iyidir demiyorum üstat
Ama çoğunluk kötü diyor da birimizin çok iyi görüp attığı parçayı bir başkası kötü diye yorumluyor
mesela sen kötü diye yorumluyorsun ama başkası senin şarkını berbat bulup o da listeyi kötü olarak yorumlayabiliyor
neyse benim kafa 1 milyon oldu :D
Bu tarz zevke bağlı konularda herkes hemfikir olabilseydi örneğin müzikte bunca icra usulü olur muydu yaw.

Bana sürekli yüreği dağlı insanların anlatıldığı şarkılar türkülerden gına geldi mesela, yeter yaw dedim müzik dinlemiyorum uzun süredir.

Bu tarz zevke bağlı konularda herkes hemfikir olabilseydi örneğin müzikte bunca icra usulü olur muydu yaw.

Bana sürekli yüreği dağlı insanların anlatıldığı şarkılar türkülerden gına geldi mesela, yeter yaw dedim müzik dinlemiyorum uzun süredir.

Yaw bu tarz muzik hep oyle. Ama adama dokunanlari da var. Bence de liste biraz zayif kalmis. Zevk meselesi.

6 hafta oldu sanırım kapatalı, tarih kavramını da yitirdim.bayram sonu başlarım inşallah faaliyete, bakalım ne olacak. Maaş ödemeleri ve devlete karşı sorumluluklara devam. Zarar edip duruyoruz. Kalkarız altından Allah ın izniyle düzelsin ortalıkta. Sağlık sıhhat önemli olan, onlarda yerinde çok şükür.

Amin. Bunu da atlatiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt