119. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Konsept: Türkü/Fantezi Arabesk/Türk Halk Müziği | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet puanlarimi yolladim.

Ilk iki arasinda karar verirken zorlandim biraz.

Arabesk-Fantezicilerden Umit Besen, Ferdi Ozbegen, Cengiz Kurtoglu, Coskun Sabah, Orrrrraaannn Gencebay, Azer Düldül yok abi. Ankarali Durgut bilem yok.

Turkuculerden Asik Veysel, Arif Sag, Neset Ertas, Izzet Altinmese, Ozay Gönlüm, Belkis Akkale, Mustafa Topal, Ahmet Kaya yok.

Benim aklima ilk anda gelen 15 isimlik bir liste bu. Unuttugum baska kimler var kayda deger.

Kisacasi TSM'ye gosterilen özen bu yarismaya gosterilmemis.

Arabesk-Fantezicilerden Umit Besen, Ferdi Ozbegen, Cengiz Kurtoglu, Coskun Sabah, Orrrrraaannn Gencebay, Azer Düldül yok abi. Ankarali Durgut bilem yok.

Turkuculerden Asik Veysel, Arif Sag, Neset Ertas, Izzet Altinmese, Ozay Gönlüm, Belkis Akkale, Mustafa Topal, Ahmet Kaya yok.

Benim aklima ilk anda gelen 15 isimlik bir liste bu. Unuttugum baska kimler var kayda deger.

Kisacasi TSM'ye gosterilen özen bu yarismaya gosterilmemis.
nasılsa gönderilmiştir diye göndermemiş kimse tahminim

boşver yav daha iyi böyle millet dinlemeden isme veriyor puanları zaten

Bazilarini dinlemek gercekten de zordu yalniz. Hani annen zorla dayar ya sevmedigin tabak dolusu sebzeyi, baban da o tabak bitecek diye soylenir, sen de saygisizlik edip dayak yerine o enginari, pirasayi, vs. yersin. Iste o kadar dramatik olmasa da oyle bir sey.

Benim turku takılınca , hiç dalmadım babalara mesela.kesin gönderilmişlerdir diye
Hiç de istemediğim bir şarkıyla katildim sonucunda
Gönderilmiş bi şarkı gönderince diskalifiye olunmuyor şarkı değişimi gerekiyor o yüzden şansınızı denemeniz lazım abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt