- 20 Ağustos 2017
- 24.004
- 16.330
- 1.838
juri uyemız can büyük hastalanmıs arkadaslar gecmıs olsun dıyelım
yenı juri benım
O zaman bize gecmis olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
juri uyemız can büyük hastalanmıs arkadaslar gecmıs olsun dıyelım
yenı juri benım
Bu da doğruBu tarz zevke bağlı konularda herkes hemfikir olabilseydi örneğin müzikte bunca icra usulü olur muydu yaw.
Bana sürekli yüreği dağlı insanların anlatıldığı şarkılar türkülerden gına geldi mesela, yeter yaw dedim müzik dinlemiyorum uzun süredir.
Boş yapma.Can benim şarkıyı bulamadığından fesat geçirmiştir
Can benim şarkıyı bulamadığından fesat geçirmiştir
Sessiz Gemiyi mi diyorsun abiPop şarkısı var playlistte
Bu şarkı nasıl olmaz hayret
ben buna evet dersem gidişatı etkilemiş olur muyumSessiz Gemiyi mi diyorsun abi
edit : bir mesajı bir tıklamayla nasıl iki kere göndermeyi becerdim hayretSessiz Gemiyi mi diyorsun abi
Sessiz gemi fantezi türüne de girdiği için kabul ettim abi. Playlist'te bi sorun yok. Geçen sefer de Azeri türküsü garip bir şekilde TRT tarafından TSM repertuarına alınmıştı. @Oktay Sönmezoğlu'nun da içi rahat olabilir.ben buna evet dersem gidişatı etkilemiş olur muyum
açıkçası ben de konseptle pek ilişkilendiremedim
Abi şarkın iyi aslında niye stres yaptın ki bu kadarSessiz gemi fantezi müzik, güneş dünyanın etrafında dönüyor, dünya düz, hepimiz birer piliz
Dalga geçme lütfen.Abi şarkın iyi aslında niye stres yaptın ki bu kadar![]()
Çok fantastik bir tanımlama gücün var abiDalga geçme lütfen.
Olimpiyatlar da burnu üstüne düşen paralel bar yarışmacısına jürinin güldüğünü gördün mü?
Boş yapma ne demek can? Yani boş konuşma ise neden öyle demiyorsun... Yani yaptığım konuşmadan evla bir şeyse bu hakaret değil iltifat olurBoş yapma.
sent via GSC