- 19 Mart 2014
- 29.558
- 30.974
- 2.718
Puan vermişsin diye düşünüyorum.12 ve 10 puanım pardon yani 24 ve 20 puanım emin ellere gitmiş
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puan vermişsin diye düşünüyorum.12 ve 10 puanım pardon yani 24 ve 20 puanım emin ellere gitmiş
sent via GSC
benden var puanın10pts bile alamayacağım gibi
konuyu ikili diyaloğa çevirme son uyarımYaşının adamı olsaydın girmezdim tüh
Söz neşet ertaş, yorumlayan kadın enfes söylüyor, bağlama muazzam. Bu da rezillikse o liste full rezil o zamanattığın şarkıya bakmadım bile rezillik
kamuran ablamın sev yeteri 1 olmalıSöz neşet ertaş, yorumlayan kadın enfes söylüyor, bağlama muazzam. Bu da rezillikse o liste full rezil o zaman
ünsala vermen normalde bana nasıl verdınpeki ünsala ve sana da 0 pts vermiş olmam hakkındaki görüşlerin
İstediğim yerde muhabbet ederim. Sana sataştığım yok.konuyu ikili diyaloğa çevirme son uyarım
keşke dinleseydim şarkılarıünsala vermen normalde bana nasıl verdın
bence sonuncu olacaksın rtaş ama benden duymus olmaSöz neşet ertaş, yorumlayan kadın enfes söylüyor, bağlama muazzam. Bu da rezillikse o liste full rezil o zaman
Berke uzatma lütfenİstediğim yerde muhabbet ederim. Sana sataştığım yok.
Yaşının adamı ol
2 pts kaptın bendenkamuran ablamın sev yeteri 1 olmalı
2 bile değil
muhabbetini yap beni alıntılamaİstediğim yerde muhabbet ederim. Sana sataştığım yok.
Yaşının adamı ol
O şarkıyı atan biri sence diğer şarkıları dinlememezlik eder mi sup modum
hayır etmeyelim eserlerin hepsini tek tek dinledim