Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
119. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Emrah Yıldırım
@Serkan Sabri modum yarışmaya başladığımızda adın Dilaver Kundakçıydı dosyada da öyle kaldı. Kusura bakma.
@Batuhan Aydemir sup modum şarkısını attığında sanatçı ismini görememiştim aceleye getirdiğim için. Sanatçı kısmı ne yazık ki Anonim kaldı, düzeltecektim unuttum. Kusura bakma
Puanların ortasına geldik. 12. oylarımız adminlerimizden @Emrah Yıldırım'dan geliyor. Belirtmemi istediği birkaç not var, izninizle.
Ferdi Tayfur ile kendisinin katılacağını ama bilinmeyeceğini düşündüğü için vazgeçmiş.
Aşık Mahsuni'nin Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı parçası olsa garanti 12 puan verecekmiş.
Nem Kaldı parçasını Erdal Erzincan yerine Ahmet Aslan yorumu olsa daha fazla puan vereceğini iletti.
Ayrıca Müslüm Gürses'e her halükarda puan vereceğini ancak daha önce yollandığı ve puan toplama amacıyla yapıldığı için Müslüm Gürses'e puan vermediğini iletti.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.