- 1 Ağustos 2014
- 63.481
- 73.787
- 4.218
Bizde de çeviri programı var yalnız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zatřást měÞá ættirðu ekki að ljúga![]()
Emrah Yıldırım kazanamayacağı yarışmaya girmez.
kimlerle yarışıyoruz üstat erdal erzincanı tanımayıp türkü yarışmasına katılıyorlar.Erdal Erzincan ünlü biri yahu
Bi şaibe mi var diyosunuz Mahir Bey![]()
@Can Karabacak bizi trollüyor olabilirkimlerle yarışıyoruz üstat erdal erzincanı tanımayıp türkü yarışmasına katılıyorlar.
can ile ikinizin arasında çok gittim geldim iki sanatcıyıda çok severim ama erdal erzincan türkü konusunda daha deneyimli ve daha çok eseri seslendirdiği için 12 cana gitti.@Can Karabacak bizi trollüyor olabilir
Bu arada şarkıma 10 puan verdiğin için teşekkürler modum .
sesi değişik adamın, çatallı gibi bi de iyi söylüyo bu türküyü 1.olmam icab ederdi aslında ama biliyoruz 1.yican ile ikinizin arasında çok gittim geldim iki sanatcıyıda çok severim ama erdal erzincan türkü konusunda daha deneyimli ve daha çok eseri seslendirdiği için 12 cana gitti.
itirazın ilk aşaması oyların tekrar sayılması değil miydi renktaşOylama tekrar yapılmalı diyenler
Bu hususta en yetkili kişiye soralımYa nolur biri çıksın da şu şikenin nasıl döndüğünü bana anlatsın bi![]()
Müslüme 12 versin diye mi sup modumjuri can büyüge bin tane like gelmıs bugün
like ile isini halleden kımdı gorelım
Müslüme 12 versin diye mi sup modum![]()
Senaryoyu bi an için kabul etsek bile şampiyon olan da Müslüm ile katılmak istedi ancak olmadı. Hatta bu yüzden kendisi de Müslüme puan vermedi. Jüriyi bu konuda da sıkıştıramaz mıydı10 puanı kıme vermıs
120 çok özel olacak. Missvision yapıcam ramazan ramazan hepinize günaha sokayım120 klasik müzik olsun