Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
120ye adminlerden biri katılacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 pts karşılığında yaptık bir kıyakjuri can büyüge bin tane like gelmıs bugün
like ile isini halleden kımdı gorelım
herseyı acıklamıssın gibiSenaryoyu bi an için kabul etsek bile şampiyon olan da Müslüm ile katılmak istedi ancak olmadı. Hatta bu yüzden kendisi de Müslüme puan vermedi. Jüriyi bu konuda da sıkıştıramaz mıydı![]()
Peki en başa döneyim Emrah admin neden bunla uğraşsınherseyı acıklamıssın gibi
emrah muslumle katılacakmıs ama katılamamıs
can hangı sarkıya 12 verdi müslume emrahın gonlunde yatana
10 puanı emraha vermıs
12 verse hersey ortaya cıkardı dıye 10 vermıs gıbı gorunuyor
VAY BE
Şunun kulağını çekme zamanı gelmiş @Emrah Yıldırımjuri can büyüge bin tane like gelmıs bugün
like ile isini halleden kımdı gorelım
MK nın yarışmacı dahi olmadığı halde ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasına nediyorsun peki abi.Emrah şike yapmaz. Ayrıca kendisine puan vermedim. 0 yani o yüzden Cihanda Emrahta bu işlere bulaşmaz. Ama Tahir Mahir olsa bilemiyorum belki de yapar.
Arabesk çok dinlemeyen birisi olarak Ferdi Tayfur'un parçası acayip hoşuma gitti onu da belirtmek isterim
bi şeyler yapmamız lazım buna göz yumamayızherseyı acıklamıssın gibi
emrah muslumle katılacakmıs ama katılamamıs
can hangı sarkıya 12 verdi müslume emrahın gonlunde yatana
10 puanı emraha vermıs
12 verse hersey ortaya cıkardı dıye 10 vermıs gıbı gorunuyor
VAY BE
can ile ikinizin arasında çok gittim geldim iki sanatcıyıda çok severim ama erdal erzincan türkü konusunda daha deneyimli ve daha çok eseri seslendirdiği için 12 cana gitti.
Fitneci işte huylu huyundan vazgeçmez.MK nın yarışmacı dahi olmadığı halde ortaya çıkıp ortalığı karıştırmasına nediyorsun peki abi.
sent via GSC
cinayet süsü konusunda da ahmet şimşekle beni neredeyse birbirimize düşürüp kavga ettirecekti abi. allahtan ahmet o filme gülüyomuş da önemsemedim yoksa büyük olay cıkabilirdi.Fitneci işte huylu huyundan vazgeçmez.
Kafaya oynarlar gibi
JJ | MP
ama daha iyi şiirlerim var ama burada paylasamam belki siirvision olur
Nihansııın dideden eyyy mest-i nazııım