Çağatay Tunguç
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2009
- 6.835
- 0
- 311
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlla tanidik şarkılar olacak, yoksa beğenilmiyor parçalar. Benim seçtiğim müzik bana göre en kötü ilk 5'e girecek bir müzik.
# tapatalk #
sting 1,lana 2. olmalıydı şakirt lobisi filistini şampiyon yaptı
Tam aksine. Tolga yazmış da dün yayında da anlattım bunu. Aksine artık tanıdık ve popüler parçalar puan alamıyor. Kazanan şarkıyı çoğu insan ilk defa duymuş, ben de öyle. Oy verme akımları değişiyor sürekli, şu anda trend, farklı, az bilinen parçaları insanlara tanıtmak.
Oyların hemen verilmesinde de etili buluyorum bunu. Mesela ilk 10'da olan tüm şarkıları biliyorum ben 2 parça hariç, bunlar hakkında az çok fikrim var. Hiç dinlemediğim parçaları en son atıyorum ve iki üç defa tekrardan dinliyorum. Lucia - Silence parçasını ilk defa dinledim. Kesinlikle ilk 3'e girmesi gereken bir şarkı. Bak birinci olur demiyorum. Birinci olan şarkı gerçekten belli ediyor kendini. Ancak hızlı oylama ve şarkının tanınmaması Lucia'yı 7'ye indirmiştir.
Sting, Blind, The Police. 3'nün de parçalarını dinlemeyen yoktur kesinlikle. Koy parçasını derece geliyor zaten. Neden; aşinalık var herkes biliyor. Oylamada onlara kayıyor genellikle. Ben oylamamda daha çok yeni duyduğum ve fazla aşina olmadığım şarkılara puan vermeye çalışıyorum.
Yani toplamak gerekirse üst tarafta Alpay Asma'da söylemiş. Oylamaların şarkılar belli olduktan 4-5 saat sonra gelmesi daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca bir önerim daha var derece almış sanatçıların parçaları daha paylaşılmasın. Lana Del Rey mesela iki kere üst üste birinci oldu. Bu sefer ters tepti ama neyse![]()