- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
1- Teklif pek eşit değildi.yolladım ballı börekli bir teklif
2- 1-1 ya da 2-2 yapalım bro. Droplayacak adam yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1- Teklif pek eşit değildi.yolladım ballı börekli bir teklif
şimdiki1- Teklif pek eşit değildi.
ya sana 3 işe yarayan adam vermek daha mantklı geldi hueter falan filan salarsın die düşündüm1- Teklif pek eşit değildi.
Ya bro yapma Allah aşkına. Sömürüyorsun benişimdiki
yaa dogru da 2vs2 de aklında neler var 2. adam olarakYa bro yapma Allah aşkına. Sömürüyorsun beni![]()
Bro Doncic'li 2vs2 adam bulamıyorum Gobert'in yanına ek olarak.yaa dogru da 2vs2 de aklında neler var 2. adam olarak

beni de cezbedeb başka birey yok gibiBro Doncic'li 2vs2 adam bulamıyorum Gobert'in yanına ek olarak.
İstediğimi sen vermezsin o yüzden böyle kalmak mı mantıklı acaba?
Ya da Doncic harici 2vs2 yapalım istersen?
Gobert + X = M. Robinson + X gibi?
Capela en zoru. Bakayım, bir teklifle gelirim.Capela'ya karşılık Rubio-Kuzma ikilisinden birini seç Onat. Bu sene bol bol hamleli transferler yapmayı düşünüyorum.
Şikago tarihinin en iyi oyuncusu olduğuna şüphe yok. Yeterli desteği alırsa şampiyon yapacaktır.Chicago’yu champ yapacak mı dersin rengim?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekibimin yarisi sakat birader daha yarısına yetmiyorsa nasıl olacak bu islergücümüz yetmiyooooo
valla bilmiyorum kümede kalmaya çalışıcaz ve inş daha çok minesota maçları olduğu haftalara gireriz...Ekibimin yarisi sakat birader daha yarısına yetmiyorsa nasıl olacak bu isler
aga oynayanların oynamayanların yerine oynamış maşallah zaten bomba gibi girmişsin sezonaEkibimin yarisi sakat birader daha yarısına yetmiyorsa nasıl olacak bu isler
Gökhanın jimmy butler - ben simmons teklifini üzülerek reddediyorum, komidine para bırakmadığı için de teşekkürlerimi sunuyorum.
Simmons un durumu çok karışık aga takımı da bir boyle deneyim diyorum suan. Duncan da severim de bilemedim ne istersinOrta yol bulabiliriz diye düşünüyorum![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi