Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sohbeti takip etseydin anlaman gerekirdi ama hala alttakini okuyup cevap veriyorsun. Ben hayır demişim zaten. Yunusun tezine binaen bir antitez ortaya koydum. İlla yapalım manasında demiyorum.Oyun oynarken kural değişmez tezini kendi kendine çürütüyorsun ama bu açıklamanla.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Modlardan ricam bu özdeyişi başlığa da yazabiliriz ki özümsensin
Kardesim o takımın yemeğine müshil atılmadan önceydi bu ateş artık üfleyerek sönmez takımın adını degistirip wuhan amputegücü yapıyorumkardeşim açıklamlarının 40ı çıksaydı ya sana da güvenemiceksek nolcak halimiz
John Wall hamlemi nasıl yorumlarsınız?
Ben onu zaten feda edecektim de iyi coşmuş şerefsizGraham'a yazık oldu diye yorumladım![]()
Bu haftayi atlatmam lazim 5-10 oyuncunu yedekte unutBen onu zaten feda edecektim de iyi coşmuş şerefsiz
Unutmasam da farketmez kingim. Topçular formsuz. Başlarda 20p 3-5 3p sallayan adam şu an 3 4 sayıyla oynuyor. 15p 10r oynayan adam 3te 1ini anca yapıyor. Gidişat vahimBu haftayi atlatmam lazim 5-10 oyuncunu yedekte unut![]()