12. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Sercan Turan

Kardo geçen yıl koca takımı verdim sana bugünleri düşünerek :)))) ante benchde unutulabilir her an sanki.....

Play off potası dehşet şuan matchup lar da çok tehlikeli her şey olabilir bu cehennemden çıkan üst sıraları yorar benden söylemesi.

Ante zaten kendi kendisini kadrodan çıkaracak gibi, gtd'yi almış bile. 2 inj ve 3 gtd ile başlıyoruz bakalım

jimmy butler karşılığında 2 adam veya jimmy+x karşılığında 3 adamlık takas düşünen var mı pazarlık yapalım?

Uğur çıldırdı play-off istiyor
kardesim sacramento gm'inden daha iyi oldugumu düsünüyorum en azından bilmem ne dersin :cigara:

yahoo tarafından drafta gelemediğim için maruz bırakıldığım takımdan bir tek butler kaldı kervanı yolda düzdük tamamen.

Richaun Holmes şerefsizi satılıktır.

İlgililere duyurulur

Abv 1
27F0FC87-D836-41EE-BC5F-CA90C23E03E8.webp

Abv2
9E9FAFD8-E77B-4104-BD36-D6E183A72749.webp

Gecen hafta son güne girerken 6-3 öndeydim sonra bir baktık 4-5 yenilmisim. Pis isler dönüyor. Gecen hafta 6 puan alsam çıkardım. Yazik.

durant dönmüş bakalım bizi kurtaracak mı?

Aak üstat bana küsküyü vuruyor.

Zamanında iyi topçularım cozutmasaydı böyle olmayacaktı.

Güzelim J. Collins gitti. IL’den çıktığı için 1’de olmama rağmen isteğim reddedilmiş. Püh şansıma.

play off a 2 gün kala collins gibi adamın çöpe düşmesi hiç iyi olmadı leblebiye gitti bir de bana karşı denk gelecek gibi. yunuzu gecseydik iyiydi en azından. Fikstüre baktım da pek hoş olmadı dezavantajlıyız.

Geri
Üst Alt