- 18 Eylül 2018
- 15.816
- 12.168
- 1.473
Hiç birşey olmaz gedsonda zayıf görünüyor ama ikili mücadelede gayette iyiydiKürdan gibi ligde kirarlar bunu Mustafa Alp Demirci styla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç birşey olmaz gedsonda zayıf görünüyor ama ikili mücadelede gayette iyiydiKürdan gibi ligde kirarlar bunu Mustafa Alp Demirci styla
o yönü o kadar iyi değil gibi hem fm verileri hem de adı çıktığı gün benfica maçını 90dk izlemiştim
stoperlerden topu alıp yönlendirmede iyi. ayrıca cicaldau gibi pası atınca hemen boşa kaçıyor.
2li mücadele ve top kapmasının taylandan iyi olduğunu sanmıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu scoutlar aldırmadı son anda gündeme geldi diye deniyordu bilemiyorum.Scoutun bu sene aldığı bir tane topçu kötü çıkmadı o yüzden bundan çok ümitliyim güzel oyunumuz daha iyi olacaktır. Geçen seneye göre takım beni mest ediyor parça parça neler yapabileceğini gösteriyor süreklilik de olacaktır ilerleyen dönemlerde. Hali sahada bile 2 oyuncu değiştiğinde takım oyunu değişiyor bu adamlar 8 9 oyuncu değiştirdi takımda sabır sabır sabır. Köstek olmayın destek olun
Doğru Ahmet Bulut getirdi son anda.Panik transferi gibi bişey oldu.Bunu scoutlar aldırmadı son anda gündeme geldi diye deniyordu bilemiyorum.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynenDoğru Ahmet Bulut getirdi son anda.Panik transferi gibi bişey oldu.
fatih terim 5 milyon avro komisyon almış da diyorlarDoğru Ahmet Bulut getirdi son anda.Panik transferi gibi bişey oldu.
Öyle birşey yok. Belki son tercihti ancak scout olduğu bariz belli. Bu adamı portekiz ligini izleyen herkes geleceğin yıldızı diyor , yaşayalım görelim.Doğru Ahmet Bulut getirdi son anda.Panik transferi gibi bişey oldu.
Öyle birşey yok. Belki son tercihti ancak scout olduğu bariz belli. Bu adamı portekiz ligini izleyen herkes geleceğin yıldızı diyor , yaşayalım görelim.
Panik transferi yapilsaydi elneny gelirdi. Bu herif mutlaka izlenmistir. Zaten oynadigi takim dikkat ceken bir takim.
Yağ gibi kaysınHahahha ulan nasil bir milletiz ya, hemen cayi yapistirmislar![]()
Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri.."Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"Öyle birşey yok. Belki son tercihti ancak scout olduğu bariz belli. Bu adamı portekiz ligini izleyen herkes geleceğin yıldızı diyor , yaşayalım görelim.