#12 Gustavo Assunçao

Scoutun bu sene aldığı bir tane topçu kötü çıkmadı o yüzden bundan çok ümitliyim güzel oyunumuz daha iyi olacaktır. Geçen seneye göre takım beni mest ediyor parça parça neler yapabileceğini gösteriyor süreklilik de olacaktır ilerleyen dönemlerde. Hali sahada bile 2 oyuncu değiştiğinde takım oyunu değişiyor bu adamlar 8 9 oyuncu değiştirdi takımda sabır sabır sabır. Köstek olmayın destek olun

o yönü o kadar iyi değil gibi hem fm verileri hem de adı çıktığı gün benfica maçını 90dk izlemiştim

stoperlerden topu alıp yönlendirmede iyi. ayrıca cicaldau gibi pası atınca hemen boşa kaçıyor.

2li mücadele ve top kapmasının taylandan iyi olduğunu sanmıyorum

Keramettin'le bu konuda yazisiyorduk. Daha cok regista tipinde. Biraz daha agresif gibi gorunde bana Taylan'a nazaran. Ama bu yonu gelistirilebilir mi, bilmiyorum. Bu yuzden Gedson cok kiymetli iste.

Scoutun bu sene aldığı bir tane topçu kötü çıkmadı o yüzden bundan çok ümitliyim güzel oyunumuz daha iyi olacaktır. Geçen seneye göre takım beni mest ediyor parça parça neler yapabileceğini gösteriyor süreklilik de olacaktır ilerleyen dönemlerde. Hali sahada bile 2 oyuncu değiştiğinde takım oyunu değişiyor bu adamlar 8 9 oyuncu değiştirdi takımda sabır sabır sabır. Köstek olmayın destek olun
Bunu scoutlar aldırmadı son anda gündeme geldi diye deniyordu bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu da iyi çıkarsa forum

images - 2021-09-18T005135.082.webp

jorge mendes'in takımından oyuncu alırken münir özkul'un getirmesi gerekiyordu oyuncuyu doğru yine menajer yemlemişiz.

Öyle birşey yok. Belki son tercihti ancak scout olduğu bariz belli. Bu adamı portekiz ligini izleyen herkes geleceğin yıldızı diyor , yaşayalım görelim.

Panik transferi yapilsaydi elneny gelirdi. Bu herif mutlaka izlenmistir. Zaten oynadigi takim dikkat ceken bir takim.

Panik transferi yapilsaydi elneny gelirdi. Bu herif mutlaka izlenmistir. Zaten oynadigi takim dikkat ceken bir takim.

Morutan cicaldau boey gibi bizle anilmadan ismini bile bilmediğimiz topcularin heyecan verici oyununu gordukce gustavoyu menajer kazigi gibi zikretmek körlüktür adamlar güven kazanmak için daha ne yapsin

Şu ana kadar bir muhabirin bile basın toplantısında sormamış olması komik.

Yarın oynar herhalde ciddi bir şey yok gibi devamlı antrenmanda çünkü

Öyle birşey yok. Belki son tercihti ancak scout olduğu bariz belli. Bu adamı portekiz ligini izleyen herkes geleceğin yıldızı diyor , yaşayalım görelim.
Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri.."Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"

Doktor Bu ne?

Geri
Üst Alt