#12 Gustavo Assunçao

Yerin dibine sokulacak bir oyuncu. Bence de ilk mac itibariyle Galatasaray seviyesinden uzakti ama 21 yasinda cocuk daha bu. 2-3 seneye kuvvetlenirse teknigi gayet iyi 6 numara icin.

gecen sene kerem oynasin diye yirtmistik kendimizi bu sene full oynuyor.baris oynamiyor diye laf edilmisti. sakatlanana kadar iyi sans buldu. benzeri gustavo icin de yasanacak ama ben bu cocugu kadroya koyup kimi kesecegiz onu dusunuyorum.
Hadi kestik birilerini diyelim. La bu çocukta ne gördüler de bu kadar zırlıyorlare. Hele biri yazmış daha 21 yaşında filan hahshhshs

Yerin dibine sokulacak bir oyuncu. Bence de ilk mac itibariyle Galatasaray seviyesinden uzakti ama 21 yasinda cocuk daha bu. 2-3 seneye kuvvetlenirse teknigi gayet iyi 6 numara icin.
Biz neden başka takımın oyuncusunu eğitiyoruz? Galatasaray mıyız yoksa Kasımpaşa'nın Paf takımı mıyız?
Bu adamın alınması yersiz ve gereksiz. Bırak Galatasaray'ı iddia ediyorum süper ligde ilk 11 çıkamayacak form düzeyinde.

Devre arasına kadar ;

-İyi performans gösterip 11'in vazgeçilmezi rolüne ulaşamazsa,
-Takım, beklenenden düşük bir sıralamada olursa,
-Babel ve Feghouli devre arası transfer döneminde sıkıntı çıkarıp gitmek istemezse,

muhtemelen devre arası gelecek yeni transferlere kontenjan açmak için takımına geri gönderilecektir diye düşünüyorum.

FAY3sXTVUAgwZyz

Rize maçında artık bir patlama bekliyorum

Oyun kuran birine ihtiyac var,sahne senin

Geri
Üst Alt