- 23 Temmuz 2011
- 75.687
- 51.178
- 4.843
Biran önce baba de.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biran önce baba de.

2-3 sene beklermiyiz biz sence? Sezon sonu döner evine gerçek bu.Yerin dibine sokulacak bir oyuncu. Bence de ilk mac itibariyle Galatasaray seviyesinden uzakti ama 21 yasinda cocuk daha bu. 2-3 seneye kuvvetlenirse teknigi gayet iyi 6 numara icin.
Hadi kestik birilerini diyelim. La bu çocukta ne gördüler de bu kadar zırlıyorlare. Hele biri yazmış daha 21 yaşında filan hahshhshsgecen sene kerem oynasin diye yirtmistik kendimizi bu sene full oynuyor.baris oynamiyor diye laf edilmisti. sakatlanana kadar iyi sans buldu. benzeri gustavo icin de yasanacak ama ben bu cocugu kadroya koyup kimi kesecegiz onu dusunuyorum.
Biz neden başka takımın oyuncusunu eğitiyoruz? Galatasaray mıyız yoksa Kasımpaşa'nın Paf takımı mıyız?Yerin dibine sokulacak bir oyuncu. Bence de ilk mac itibariyle Galatasaray seviyesinden uzakti ama 21 yasinda cocuk daha bu. 2-3 seneye kuvvetlenirse teknigi gayet iyi 6 numara icin.
Sen futbolcu aramıyorsun.Temiz yüzlü biri
Bana daha pislik
Daha sert
Daha haşin
Daha serseri
Daha sodo mozo
Ve de
Daha agrasif biri lazım..
Atletle havuza mı girmiş