Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.478
- 40.184
- 3.413
Yarroluk yapma at kafasi bey3.5 fena degil gibi o kadar iyise eger bence bok gibi cikacakta hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarroluk yapma at kafasi bey3.5 fena degil gibi o kadar iyise eger bence bok gibi cikacakta hayirlisi
Sanane lan funsal bana oyle gibi geliyor gelmiyor mu diyim heaYarroluk yapma at kafasi bey
![]()
Famalicao vs Benfica Full Match 2020-21 • fullmatchsports.com
Famalicao vs Benfica Full Match 2020-21 Liga NOS, Famalicao vs Benfica Full Match Highlights Replay Download Primeira Liga NOS.de.fullmatchsports.co
Benfica ile oynadıkları maçın tamamı burada.
Top ayağında iken iyi ama topsuz oyunda çok kötü adeta hayalet casper. Genç ve potansiyeli yüksek elbette gelişecek her şeyi tam olsa zaten 50 milyon euro olurdu.
Beklentiyi doğru ayarlamak lazım.
Ya Allah aşkına Portekiz'den wonderkid 100 bin Euroya gelir mi.sacmalama ya.Ben en az senin kadar GS liyim.cok basit bir takim kurdular gelecege yatırım yapicaz diye.maclar oynansin ben mi haklıyım sen mi göreceksin.
Farkli bir gorus oldugunda katlanamamak, katlanamayan tarafin gorusunun zayifligini kanitlar. Bu arkadas guzelce dusuncesini paylasmis.Ya Allah aşkına Portekiz'den wonderkid 100 bin Euroya gelir mi.sacmalama ya.Ben en az senin kadar GS liyim.cok basit bir takim kurdular gelecege yatırım yapicaz diye.maclar oynansin ben mi haklıyım sen mi göreceksin.
Bu görüş değil ki üfürme bu.Farkli bir gorus oldugunda katlanamamak, katlanamayan tarafin gorusunun zayifligini kanitlar. Bu arkadas guzelce dusuncesini paylasmis.
Fabinho 5 milyon euro civarına gitmişti Monaco'ya, Portekiz ligi piyasaya hakim de bu bedeller de az değil olmamış oyuncular için.Muhtemelen tepki goreceksin, ki gosterilmis bile. Ben senin %51 daha hakli (%1) oldugunu dusunuyorum. Portekiz ligi ozellikle scoutlarin cirit attigi bir lig. Buradan iyi oyuncu dusurmek elbette mumkun ama potansiyelide bence kisitli olacaktir. Cok ucan kacan bir oyuncu beklememek lazim ama sunu da belirtelim, Super Ligimiz kalitesiz bir lig. Orada ortalama potansiyelli bir oyuncu, ligimizde wonderkid (atfen) muamelesi gorebiliyor. Marcao buna bir ornek. Izleyip gorecegiz, ben umutluyum ama cokda abartmamak lazim. Gedson'un "kolay" bir alternatifi oldugunu dusunmemekle birlikte, o potansiyeli olduguna inaniyorum, inanmak istiyorum.
Baskasinin gorusu, dogru olmak zorunda degil. Hakaret yok. Kimi.wonder kid der, kimi bu paraya kimsenin goremedigi sudan ucuzu sadece biz mi gorduk der. Sorgular. Sorgulayan adamlarin bulunduklari ortama faydasi, az bilip cok inananlardan her daim fazla olur. Emin olun, bu arkadas gorusu yanlis ciksa cokta sevinir.Galatasaray li cunku. Ps: kendisini de tanimam.Galatasarayliyim demis. YeterliBu görüş değil ki üfürme bu.
Fabinho 5 milyon euro civarına gitmişti Monaco'ya, Portekiz ligi piyasaya hakim de bu bedeller de az değil olmamış oyuncular için.
Assuncao 4 milyon euro civarına mal olacak, 2 senelik bir topçu olduğunu düşünürsek zaten 10-15 verilmezdi ki bu bedeller Gedson ve Florentino gibi isimlere bile ödenmedi.
Wolwes dışında genç Portekizlilere eskisi gibi para gömen yok.
Eee ben de Galatasaraylıyım ve onun görüşünü sorgulayarak ufurdugunu belirten görüşümü belli ettim.Baskasinin gorusu, dogru olmak zorunda degil. Hakaret yok. Kimi.wonder kid der, kimi bu paraya kimsenin goremedigi sudan ucuzu sadece biz mi gorduk der. Sorgular. Sorgulayan adamlarin bulunduklari ortama faydasi, az bilip cok inananlardan her daim fazla olur. Emin olun, bu arkadas gorusu yanlis ciksa cokta sevinir.Galatasaray li cunku. Ps: kendisini de tanimam.Galatasarayliyim demis. Yeterli
Aksine gelişimi durduğu düşünülen oyuncular için bence satış fırsatıdır, Assuncao için de problem bu gözüküyor. İyi başlamış ama iyi devam edememiş yerinde saymış.Dogrudur, benim altini cizdigim 3.5-4m euroluk satin alma opsiyonu disindaki surec. Transferin son gunu wonderkid (atfen yine) alinmaz. Yani biliyorsun bu isimler yatirim yapmak isteyen takimlar icin ilk incelenenler listesinde. Sanirim uye arkadas bunu demeye calismis. Yoksa oyuncunun fiyati dogru bir gosterge degil. Misal, Gedson icin piyasasi 30m falan diyorlardi ki onceden olabilir, bu bile bana balon geliyor.
Portekiz ozelinde, lig baya scoutlarin kontrolunde daha cok oyuncu yetistirme ve sonra basari kafasindalar. Ajax'ta boyle. Porto-Benfica-Lisbon bunlarin stratejileri hemen hemen ayni. Onu belirtmek lazimdi cunku bu ligde parlayan oyuncu ucuza gitmiyor ama bir fiyati var demek bence de yanlis. Bruma'yi kaca almistik biz mesela o donem ? 8m miydi cikaramadim.. Yani iyi bir ornekti mesela.
Fabinho 5 milyon euro civarına gitmişti Monaco'ya, Portekiz ligi piyasaya hakim de bu bedeller de az değil olmamış oyuncular için.
Assuncao 4 milyon euro civarına mal olacak, 2 senelik bir topçu olduğunu düşünürsek zaten 10-15 verilmezdi ki bu bedeller Gedson ve Florentino gibi isimlere bile ödenmedi.
Wolwes dışında genç Portekizlilere eskisi gibi para gömen yok.
Aksine gelişimi durduğu düşünülen oyuncular için bence satış fırsatıdır, Assuncao için de problem bu gözüküyor. İyi başlamış ama iyi devam edememiş yerinde saymış.
Wonderkid geniş bir tanım, Pedro Goncalves de Nuno Mendes de wonderkid mesela yani kıstası neye göre belirlediğimize göre de değişir bu durum.
Benim anladığım oyuncu Pedro Goncalves ve Uros Racicle oynarken çok iyi işler yapmış ama bunlar gidince gelişimi yavaşlamış, dolayısıyla da ilgi azalmış oyuncuya. Tm değerinin 7 olup, opsiyonunun 3.5-4 olması a bununla ilişkili.
En önemli husus da top 3 dışındaki takımların ben yüksek bedelli satış yaptıklarını hiç görmedim, Raphinha gibi adam bile 6 civarı bir bedele gitmişti. İhraçlar genelde top 3ten gidiyor o yüzden Portekiz ligi olarak genellemek de doğru olmayabilir.
Bruma'yı beleşe almaya 2 ay uğraşıp 10+2ye aldık ama o u20 world cupın en iyi ikinci oyuncusuydu.
Yillardir bu rakamlari gorurum ama anlamam. En yuksek puan 20 mi?Ekli dosyayı görüntüle 138314
Çocuk baya wonderkid. Tam potansiyeline ulaşırsa, böyle olacak deniyor. Tek eksiği hava topları. Zaten hava toplarında da etkili olsa, bize gelmezdi.
Tabiki sana öyle gelebilir ama pozirif dusunelim pozitif olsunSanane lan funsal bana oyle gibi geliyor gelmiyor mu diyim hea