- 18 Temmuz 2009
- 81.982
- 239.452
- 5.263
İşte benim kastım da o parlayan oyuncular Benfica, Porto ve Sportingde olmadığı sürece öyle yüksek bedellere gitmiyor. Lig içindeki tüm iyi oyuncuları da bu 3 kulüp alamayacağına göre olaya böyle bakmak yanıltıcı olabilir.Bunu soyledim iste. Hatta Istanbul'daydi turnuva bu ornek iste, scout ve medyanin one cikardigi listede ismi geciyordu.
Assuncao acisindan beni en cok heyecanlandirmis olan Porto+A.Madrid kariyeri. Cok iyi altyapi okullari bunlar. Ben oyuncunun suanki durumunu ve/veya bahsettigin diger oyuncularla olmus olan iliskilerini incelemedim ama bunlar gercek. Bazi oyuncular kendisini yukari cekecek oyunculara ihtiyac duyarlar. Halil'in bizde olusturdugu etki gibi (yakin zaman ornegi). Terim hoca eskiden bunu hep dile getirirdi hatirlarim, XXX'in takimi yukari cekecek sekilde oynamasi lazim gibi. Bu kulturu unuttuk, eger bu durum olmussa, bildigin firsat transferi olmus bizim icin. Basarili olsun, zaten 3.5m odenmeyecek bir para degil.
Bruma konusunda bence hatalıydık, Sportingde profesyonel maçı bile yoktu neredeyse ve bedava alıcaz diye yola çıkıp, hukuken mümkün olmadığını görünce çift haneli bonservis ödedik, garip bir süreçti.