#12 Gustavo Assunçao

Benfica ile oynadıkları maçın tamamı burada.

Top ayağında iken iyi ama topsuz oyunda çok kötü adeta hayalet casper. Genç ve potansiyeli yüksek elbette gelişecek her şeyi tam olsa zaten 50 milyon euro olurdu.

Beklentiyi doğru ayarlamak lazım.

Benfica ile oynadıkları maçın tamamı burada.

Top ayağında iken iyi ama topsuz oyunda çok kötü adeta hayalet casper. Genç ve potansiyeli yüksek elbette gelişecek her şeyi tam olsa zaten 50 milyon euro olurdu.

Beklentiyi doğru ayarlamak lazım.
kanka dediğin gibi bu adam top rakipteyken lemina gibi falan olsa şu anda la ligada sevillada falan 11 çıkıyordu

Adsız.webp

Wonderkid bu paralara olmaz.wonderkid brumadir,gedsondur.denemeye değer bir transfer bu yoklukta ama bence yönetim sınıfta kaldı.cok daha net bir isim almalıydik.
Dünden beri gözüme çarpıyorsunuz okan bey kasti mi yapıyorsunuz bilmeden mi anlamadım ama provakotör tavırlarınız artık can sıkmakta o yüzden raporlayacağım

Dünden beri gözüme çarpıyorsunuz okan bey kasti mi yapıyorsunuz bilmeden mi anlamadım ama provakotör tavırlarınız artık can sıkmakta o yüzden raporlayacağım
Raporla kardeş ,benim begenmedigim bir transfer istediğimi birakta söyleyeyim.coutinho desinler,gedson diawara desinler sonra 100 bin euroya adam kiralasinlar.

Geri
Üst Alt