#12 Gustavo Assunçao

Hepimiz gedson u bekliyorduk haliyle gelmeyince biraz uzulduk. Assuncao tarzi transferleri fazla yapmamiz lazim. Maliyet performans oraninina bakilarak 10 transferden 5 tanesi tutabilir. Bu tarz transferleri ulke olarak denememiz lazim. Bu sene en iyi ornekleri biziz. Cika moru boey assu bunlar tutacak gibi duruyor. Hadi bakalim hayirlisi

Ben dünya düz dersem bu aptallık olurdu misal görüş değil , kimse de buna katlanmak zorunda değil. Ortaya hiçbir makul ve nesnel veri koyamadan tabiri caiz ise osurup osurup ipe dizmekle görüş sunmuş olmuyorsun. Kimse de buna katlanmak veya saygı duymak zorunda değil. O arkadaş 1 milyona alınan Boey'i nasıl açıklayacak o zaman ?

Katlanmak zorunda değilsin ki ? Gözardı et geç. Ne yapalım mesela ? Bir komisyon kurup onaya mı gönderelim “evet bu görüş kayda değer işleme alınsın” gibisinden ? Ben örnekten bağımsız konuşuyorum. Felsefe klübü değil burası forum sonuçta. Bunun için yazıyor insanlar her bilgi doğru değil bazıları aşırı saçma doğru. Gözardı edip ciddiye almamak en doğru eylem.

100 bin euroya aldık tutmazsa ne kaybederiz diyenleri de hiç anlamıyorum.koskoca 1 sene kaybederiz,ezeli rakiplerimiz sampiyon olur maddi manevî çok büyük kayiplarimiz olur.sakasi olmayan bir bölgeye ya tutarsa transferi yaptılar.fernando,melo gitti şampiyonluklar gitti.
Oraya kanteyi de alsak sampiyonlugun garantisi yok malesef. Ayni zonzi seri leminayi aldigimizda olamadigimiz gibi..

100 bin euroya aldık tutmazsa ne kaybederiz diyenleri de hiç anlamıyorum.koskoca 1 sene kaybederiz,ezeli rakiplerimiz sampiyon olur maddi manevî çok büyük kayiplarimiz olur.sakasi olmayan bir bölgeye ya tutarsa transferi yaptılar.fernando,melo gitti şampiyonluklar gitti.
Elmayla patlıcanı karıştırıyosun

Senin eleştirin oyun üzerine bi eleştiri değil transfere yönelik bi eleştiriydi,maliyetten bahsettin iyi olsa 100 binmi olur diye

Bende maliyetle ilgili yazdım tutmazsa sorun yok diye

Elmayla patlıcanı karıştırıyosun

Senin eleştirin oyun üzerine bi eleştiri değil transfere yönelik bi eleştiriydi,maliyetten bahsettin iyi olsa 100 binmi olur diye

Bende maliyetle ilgili yazdım tutmazsa sorun yok diye
Tutmazsa sorun var nasıl sorun yok bizi geçen sene akbaba ile şampiyonluktan eden Taylan oynar yada Aytaç.daha başka ne sorun istiyorsun.bak o mevkide elinde fernando olur rotasyon için bu çocuğu alirsin hiç bir eleştirim olmaz.bizim takımin orta sahadaki tüm isimleri rotasyon oyuncusu olur anca diyoruz.

Katlanmak zorunda değilsin ki ? Gözardı et geç. Ne yapalım mesela ? Bir komisyon kurup onaya mı gönderelim “evet bu görüş kayda değer işleme alınsın” gibisinden ? Ben örnekten bağımsız konuşuyorum. Felsefe klübü değil burası forum sonuçta. Bunun için yazıyor insanlar her bilgi doğru değil bazıları aşırı saçma doğru. Gözardı edip ciddiye almamak en doğru eylem.
Göz ardı etmek bir çözüm müdür , öyledir evet. Gel gelelim ben bu yöntemin yanlış olduğunu düşünüyorum konudan ve kişilerden bağımsız bir şekilde. Saçma şeyler söylediği bariz olan bir insana saçma şeyler söylediğini hissettirmek gerekiyor. Öbür türlü burada bir kalite yakalamak çok zor. Kaldı ki benim asıl tepki verdiğim şey her fikre saygı duyulması gerektiği yaklaşımı aslında. Kimi görmezden gelir kimi cevap verir tepki gösterir, tercih meselesi.

Vay vay vay
Tasarıma bak

1500x500 (4).webp

Tutmazsa sorun var nasıl sorun yok bizi geçen sene akbaba ile şampiyonluktan eden Taylan oynar yada Aytaç.daha başka ne sorun istiyorsun.bak o mevkide elinde fernando olur rotasyon için bu çocuğu alirsin hiç bir eleştirim olmaz.bizim takımin orta sahadaki tüm isimleri rotasyon oyuncusu olur anca diyoruz.
Yazdığımı ya okumadın

Yada okudun anlamadın

6 numaranin bu kadar ciliz olmasi biraz korkutucu bi durum umarim bu acigini temposu ve hiziyla kapatir.Hizlimidir yavasmidir onu gormek lazim.

Gustavonun sosyal medyadaki grafik tasarimcisi fikir olarak iyi olsada uygulamada cok kotu.

Geri
Üst Alt