Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Buraya IQ testi yapıp adam alın, futboldan anlamayıp konuşanların yeri olmuş burası.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey en uygunu ve pva dan daha iyi bana gore. Bi oynasin once100bine bisey olmaz. Feghouli gibi milyonlari cukkalamayacak.100 bin euroya wonderkid kiraladığımızi sananlar lig başlayınca 2-3 maç izleyelim sonra konuşuruz.kimseyi alamadılar ve bu Cocugu getirdiler.saygisizca adam benden alıntı yapıyor sonra saygıdan bahsediyor.bu cocugun sen wonderkid olduğunu düşünüyorsun ben düşünmüyorum benim düşüncemden sananee.Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum başkası da eleştiriyor, tek bir kişiye sen komik olduğunu mu düşünüyorsun gibi tek polemiğe girmedim.herkesin kendi fikri banane.
Fakir Gedson'u diyebilirmiyiz
izledin mi rengimgedson için fakir gustavosu diyebiliriz bu adamı nasıl o rakama bıraktılar bilmiyorum ama 20-30 milyon bandında rakamlar konuşulur yakında çok büyük yetenek bu Gedson çok yetenekli ama bu çocuk World star oyuncu olma adayı
Senin o dediğin wonderkidler camavinga falan oluyorWonderkid dedin en az 30Mil€ olur
Kind yok, ama Kinder var; buyurpatlat bi wonderkind
bu laflar 1-3 mac boyunca gedsona da denilmisti xd100 bin euroya wonderkid kiraladığımızi sananlar lig başlayınca 2-3 maç izleyelim sonra konuşuruz.kimseyi alamadılar ve bu Cocugu getirdiler.saygisizca adam benden alıntı yapıyor sonra saygıdan bahsediyor.bu cocugun sen wonderkid olduğunu düşünüyorsun ben düşünmüyorum benim düşüncemden sananee.Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum başkası da eleştiriyor, tek bir kişiye sen komik olduğunu mu düşünüyorsun gibi tek polemiğe girmedim.herkesin kendi fikri banane.
Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum.
Bu çocuk deli
Yeter be krdsm sabahtan beri matrix matrix!!!Fatih Hoca temsili
Ekli dosyayı görüntüle 138335
Bizim bu Porto Ajax politikası / devrimi meyve vermeye başlasın...illerde Camavinga tarzı Wonderkidleri de alacağız rengimSenin o dediğin wonderkidler camavinga falan oluyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gedson için fakir gustavosu diyebiliriz bu adamı nasıl o rakama bıraktılar bilmiyorum ama 20-30 milyon bandında rakamlar konuşulur yakında çok büyük yetenek bu Gedson çok yetenekli ama bu çocuk World star oyuncu olma adayı
Yeter be krdsm sabahtan beri matrix matrix!!!