#12 Gustavo Assunçao

Gedson nereden geldi?kaça kiraladik?satın alma opsiyonu neden yoktu?bu sene sadece 7 dakika oynamış gedson için neden 15 milyon Euro istediler ve bize satmadilar?100 bin euoro kira bedeli 3.5 milyon o da taksitli opsiyonlu gedson olur mu?iyi aksamlar
Tamam

Takimla birlikte antremandaysa sakatligi yok demekki, pazar kadroda olur

E-3BnLdXIAoXfib
Hoca elini uzatmis ve gustavo sikmamis. Sikinti buyuk, tribunden kendine yer begensin gustavo

gustavoya her baktığımda gedsonu görür gibi oluyorum bu sorunu nasıl çözebilirim

Meraklısına ve sabırsızına 45'lık detaylı bir highlight. Maçın temposu düşük muhtemelen hava sıcak. Ama oyuncunun karakteristik özellikleri hakkında çok net bilgi edinilebiliyor.

kötü performans gösterdiği bir maç olarak görmek istiyorum. yoksa genel oyunu böyle ise bize fayda sağlamaz. 6-8 bağlantısını sağlayıp oyunu kuracak bir görevi olması lazım. yorumların çoğunda baskı altında topu iyi çıkarması en iyi özelliklerinden biri deniyordu. burada baskı olunca adam direkt topu geldiği yere stopere dönüyor. 1-2 tane de top kaybı var.

aynı bizim takıma benziyor oyun sistemleri. stoperler topla çıkmaya çalışıyor. video içerisinde böyle 10 tane civarı pozisyon vardır. hiçbirinde boşa kaçıp pas kanalı oluşturmuyor, hep stoperin önündeki rakibin arkasında saklanıyor. el hareketleriyle de hiç kendine topu istemiyor, yanındaki stopere at tarzı hareketlerde bulunuyor. açıkçası video pek olumlu değil.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Famalicao nun 2 maçını izledim dizilişleri oyun tarzları bizimle aynı fakat genelde bekleriyle oyun kuruyorlar. Dolayısıyla bu çocuk oyun kurma konusunda becerilerini tam sergileyememiş gibi geldi bana. Bizde ayağına daha çok top geleceği kesin çünkü ne hikmetse bizim bekler top stoperlerdeyken kanada yerleştiriliyor. Bu çocuk bizde potansiyelini gösterecektir iyi ve ya kötü şekilde de olsa.

Famalicao nun 2 maçını izledim dizilişleri oyun tarzları bizimle aynı fakat genelde bekleriyle oyun kuruyorlar. Dolayısıyla bu çocuk oyun kurma konusunda becerilerini tam sergileyememiş gibi geldi bana. Bizde ayağına daha çok top geleceği kesin çünkü ne hikmetse bizim bekler top stoperlerdeyken kanada yerleştiriliyor. Bu çocuk bizde potansiyelini gösterecektir iyi ve ya kötü şekilde de olsa.

bunun sebebi geriden 3 kişiyle çıkmayı becerebildiğimiz her oyun kurulumunda, ileride inanılmaz kalabalık kalıyor olabilmemiz. hatay maçının ilk yarısındaki periyotları hatırlayabilirseniz, hemen hemen hepsi tehlikeli pozisyon oldu çıkabildiğimiz müddetçe. nelsson marcao assuncao üçlüsü öyle veya böyle boşuna oluşturulmadı. eğer istediğimizi verebilirlerse sene boyu 7 kişiyle hücum ettiğimiz çok sahne görebileceğiz.

kötü performans gösterdiği bir maç olarak görmek istiyorum. yoksa genel oyunu böyle ise bize fayda sağlamaz. 6-8 bağlantısını sağlayıp oyunu kuracak bir görevi olması lazım. yorumların çoğunda baskı altında topu iyi çıkarması en iyi özelliklerinden biri deniyordu. burada baskı olunca adam direkt topu geldiği yere stopere dönüyor. 1-2 tane de top kaybı var.

aynı bizim takıma benziyor oyun sistemleri. stoperler topla çıkmaya çalışıyor. video içerisinde böyle 10 tane civarı pozisyon vardır. hiçbirinde boşa kaçıp pas kanalı oluşturmuyor, hep stoperin önündeki rakibin arkasında saklanıyor. el hareketleriyle de hiç kendine topu istemiyor, yanındaki stopere at tarzı hareketlerde bulunuyor. açıkçası video pek olumlu değil.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maçı izlerken "ne yapacak acaba" beklentisiyle izlediğimde beni de tatmin etmemişti ancak pozisyon almalarına bakılırsa bu konuda kusursuz diyebilirim. Hatlar arasının kopmaması için çok önemli bir özellik bu. Arkada boşluk olabileceğini hissettiği anda boş alana atıyor kendisini kademe bilgisi iyi. Kısaca fundemental anlamında kusursuz bir çocuk. Cica da bu konuda iyi bir adam. 2'si sahadayken boş alanlar verme konusunda ciddi aşama kaydedeceğiz belli ki.

Ama fiziki güç, yüksek tempo, sorumluluk alma gibi beklenen özellikler bu maç özelinde kendisinde gözükmüyor.

Appdeki video da esimle vakit gecirmeyi seviyorum diyor. Evli mi la bu cocuk

bunun sebebi geriden 3 kişiyle çıkmayı becerebildiğimiz her oyun kurulumunda, ileride inanılmaz kalabalık kalıyor olabilmemiz. hatay maçının ilk yarısındaki periyotları hatırlayabilirseniz, hemen hemen hepsi tehlikeli pozisyon oldu çıkabildiğimiz müddetçe. nelsson marcao assuncao üçlüsü öyle veya böyle boşuna oluşturulmadı. eğer istediğimizi verebilirlerse sene boyu 7 kişiyle hücum ettiğimiz çok sahne görebileceğiz.
Beklerin sadece sayı olarak bile geride durması bir sürü pas kanalı yaratır diye düşünüyorum. Bu şekilde çıkışlar büyük kumar oluyor aşırı efor gerektiriyor. Taylan'a laf ettik ancak belki bu çocuk da bu türden baskıyı kaldıramayabilir.

Sakatligi gecmis sanirim

Geri
Üst Alt