- 6 Eylül 2014
- 93.807
- 64.587
- 4.608
Küfürü hakediyor gibi böyle bir cahillige ben bile soverimSana bi söverim ,üstüne cezayıda sen çekersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfürü hakediyor gibi böyle bir cahillige ben bile soverimSana bi söverim ,üstüne cezayıda sen çekersin
Özrünü bekliyorum marcao gibiKüfürü hakediyor gibi böyle bir cahillige ben bile soverim
Geçenlerde bu konuya, ''Bizim takım aslında dörtlü değil, ikili defans oynuyor; bekler daha top çıkmadan kanatlara konuşlanıyor; topun ileri taşınmasına katkıda bulunarak bu çıkışı yapsalar, stoperler ve onların önündeki orta saha oyuncuları bu denli zorlanmayacaklar. Hücum esnasında da yine bekler önde kaldığı, stoperler geride eksik kalma tedirginliğinden dolayı bizim kaleye yakın konuşlandığı ve böylece takım boyu uzun kaldığı için etkili pres de yapamıyoruz'' minvalinde bir mesajla değinmiştim...Beklerin sadece sayı olarak bile geride durması bir sürü pas kanalı yaratır diye düşünüyorum. Bu şekilde çıkışlar büyük kumar oluyor aşırı efor gerektiriyor. Taylan'a laf ettik ancak belki bu çocuk da bu türden baskıyı kaldıramayabilir.
Gedsona yapilan aynilari buna yapilacak. Hisediyorum.İlk 11 oynamasını bekliyorum idman konusunda eksik değilse. Önemli bir sınav olacak.
Renktas musait oldugun bir ara kadin voleybol takimi hakkinda konusmak isterim.. Belliki cok ilgilisin100 bin euroya wonderkid kiraladığımızi sananlar lig başlayınca 2-3 maç izleyelim sonra konuşuruz.kimseyi alamadılar ve bu Cocugu getirdiler.saygisizca adam benden alıntı yapıyor sonra saygıdan bahsediyor.bu cocugun sen wonderkid olduğunu düşünüyorsun ben düşünmüyorum benim düşüncemden sananee.Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum başkası da eleştiriyor, tek bir kişiye sen komik olduğunu mu düşünüyorsun gibi tek polemiğe girmedim.herkesin kendi fikri banane.
çok sempatik bi çocuk
Açıklamaları mükemmel. Okudukça zevke getiriyor.
Gustavo Assunçao: "Defansif açıdan daha kuvvetli bir oyuncuyumdur. Eskiden biraz fazla serttim ama artık kendimi kontrol etmeyi öğrendim. Galatasaray'daki ilk gün gerçekten harika. Kalbim hızla çarpmaya başladı." (Galatasaray Mobil)
Ahmet Bulut: “Geçen senen Gustavo'nun yüzde 50'si için Sporting Lizbon 7.5 milyon Euro verdi, bırakmadılar. Galatasaray'ın satın alma konusunda opsiyonu var. Galatasaray kendisini garantiye aldı. İnşallah iyi bir görüntü verir ve Galatasaray olur."
Nedemek oluyor bu ben birsey anlamadim, haberlerde 4 Milyona yakin opsiyon var denliyordu, ozaman bu rakam yanlis olmali. Adamlara sirf yüzde 50 icin 7.5 teklifi begenmemisler, birde galatasay kendisini garantiya aldi ne demek? Sakatlik sorunu mu var acaba bu oyuncuda `?
Sportinge düşmandırlar belki ¿7,5mil 50% için, yani herifler Gustavo ya 15mil € (100%) değer biçtiler.
Ne oldu da 3,5 mil €'ya tav oldular?
İşte Wonderkid transferin açıklaması bu dırYa adamın potansiyelini satın alıyoruz zaten, olmuş bir adam olsa ne derece alabileceğiz. Geçmişte ne yaptıklarından ziyade bizde üzerine ne kadar koyabileceği daha önemli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mustafa Kapının brazil versiyonu gibi duruyor. Sahi ne oldu o çocukçok sempatik bi çocuk
en son lille almıştı. gerisini bilmiyorumMustafa Kapının brazil versiyonu gibi duruyor. Sahi ne oldu o çocuk