#12 Gustavo Assunçao

Beklerin sadece sayı olarak bile geride durması bir sürü pas kanalı yaratır diye düşünüyorum. Bu şekilde çıkışlar büyük kumar oluyor aşırı efor gerektiriyor. Taylan'a laf ettik ancak belki bu çocuk da bu türden baskıyı kaldıramayabilir.
Geçenlerde bu konuya, ''Bizim takım aslında dörtlü değil, ikili defans oynuyor; bekler daha top çıkmadan kanatlara konuşlanıyor; topun ileri taşınmasına katkıda bulunarak bu çıkışı yapsalar, stoperler ve onların önündeki orta saha oyuncuları bu denli zorlanmayacaklar. Hücum esnasında da yine bekler önde kaldığı, stoperler geride eksik kalma tedirginliğinden dolayı bizim kaleye yakın konuşlandığı ve böylece takım boyu uzun kaldığı için etkili pres de yapamıyoruz'' minvalinde bir mesajla değinmiştim...

En büyük sorunun, takım boyunun haddinden fazla uzun kaldığı, öncelikli hedefin bunu düzeltmek olması gerektiği kanaatimde ısrarcıyım. Artık beklerin oyuna katılım şekli mi değiştirilir, yoksa üçlü defansa mı geçilir, teknik heyetin bileceği iş. Ancak hiç öyle bir düşünce ve kaygılarının olmaması daha büyük ihtimal gibi görünüyor maalesef...

Hazırsa kadroda olmalı bence, Taylan-Berkan başlar muhtemelen ama ikinci yarı Gustavo takıma katkı sağlayabilir.

100 bin euroya wonderkid kiraladığımızi sananlar lig başlayınca 2-3 maç izleyelim sonra konuşuruz.kimseyi alamadılar ve bu Cocugu getirdiler.saygisizca adam benden alıntı yapıyor sonra saygıdan bahsediyor.bu cocugun sen wonderkid olduğunu düşünüyorsun ben düşünmüyorum benim düşüncemden sananee.Ben Pva en iyi transferimiz olduğunu düşünüyorum başkası da eleştiriyor, tek bir kişiye sen komik olduğunu mu düşünüyorsun gibi tek polemiğe girmedim.herkesin kendi fikri banane.
Renktas musait oldugun bir ara kadin voleybol takimi hakkinda konusmak isterim.. Belliki cok ilgilisin

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E-3BnLdXIAoXfib
çok sempatik bi çocuk

Açıklamaları mükemmel. Okudukça zevke getiriyor.
Gustavo Assunçao: "Defansif açıdan daha kuvvetli bir oyuncuyumdur. Eskiden biraz fazla serttim ama artık kendimi kontrol etmeyi öğrendim. Galatasaray'daki ilk gün gerçekten harika. Kalbim hızla çarpmaya başladı." (Galatasaray Mobil)

Açıklamaları mükemmel. Okudukça zevke getiriyor.
Gustavo Assunçao: "Defansif açıdan daha kuvvetli bir oyuncuyumdur. Eskiden biraz fazla serttim ama artık kendimi kontrol etmeyi öğrendim. Galatasaray'daki ilk gün gerçekten harika. Kalbim hızla çarpmaya başladı." (Galatasaray Mobil)

:love:

Ahmet Bulut: “Geçen senen Gustavo'nun yüzde 50'si için Sporting Lizbon 7.5 milyon Euro verdi, bırakmadılar. Galatasaray'ın satın alma konusunda opsiyonu var. Galatasaray kendisini garantiye aldı. İnşallah iyi bir görüntü verir ve Galatasaray olur."

Nedemek oluyor bu ben birsey anlamadim, haberlerde 4 Milyona yakin opsiyon var denliyordu, ozaman bu rakam yanlis olmali. Adamlara sirf yüzde 50 icin 7.5 teklifi begenmemisler, birde galatasay kendisini garantiya aldi ne demek? Sakatlik sorunu mu var acaba bu oyuncuda `?

7,5mil 50% için, yani herifler Gustavo ya 15mil € (100%) değer biçtiler.

Ne oldu da 3,5 mil €'ya tav oldular?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet bulut menajerler arasında işini düzgün yapan adamlardan birisi dursun Özbek döneminden alacağı varmış sözleşme yapmadığı İçin parasını alamamış dursun seçime gidip kaybedince cortlamış buna rağmen işini yapan kin gütmeyen birisi.

Az para da değil birkaç milyon Euro vardır

•quod erat demonstrandum•

Geri
Üst Alt