#12 Gustavo Assunçao

forumda o kadar pesimist eleman var ki futbolcuyu izlemez bişey yapmaz sırf marjinal olacam diye boklayacak bir yer bulur

millet zaten gergin eleştirmek için eleştiriyolar sonra neymiş efendim 'fikir özgürlüğü' yersen....
Ahmet Bey sizi sevdim ama ilerleyen zamaarda siz pesimist olursaniz kufurlesebiliriz en nefret ettigim insaardir kendileri

Assuncao’nun yanına Ocak’ta da Gedson gelirse tamamdır
ImpeccableWhichEagle-size_restricted-min (1).gif

Hazır değil
Hafif sakatlığı var
Alışma süreci zırvalarını bırakalım

Oynayacak

Ts maçının soyunma odasında odaya adımını attığı an eline tebeşiri alıp tahtaya kendisini yazacak

Kaybedecek puan,riske edeceğimiz maç,bekleyeceğimiz zaman yok bizim

Daha geçen 2 golle şamp kaçırmadıkmı biz

Her maç,her gol çok önemli

ne sakatlıgı yav antrenmanda 2 gundur herif

Hazır değil
Hafif sakatlığı var
Alışma süreci zırvalarını bırakalım

Oynayacak

Ts maçının soyunma odasında odaya adımını attığı an eline tebeşiri alıp tahtaya kendisini yazacak

Kaybedecek puan,riske edeceğimiz maç,bekleyeceğimiz zaman yok bizim

Daha geçen 2 golle şamp kaçırmadıkmı biz

Her maç,her gol çok önemli
Cocugu elestirmek icin bekliyormus gibi bi havan var bu kadar genc bir oyuncudan bu kadar cabuk biseyler beklemek sacma gibi

Cocugu elestirmek icin bekliyormus gibi bi havan var bu kadar genc bir oyuncudan bu kadar cabuk biseyler beklemek sacma gibi
Üstad inanırmısın bugün gsli bi arkim assunsao balon transfer dedi tekme tokat giriştim ve tüm ilişkimi kestim

Ben bu çocuk için cephede çarpışırken senin yaptığın yoruma bak

Hee iyi çıkmazsa eleştiririm o ayrı

Üstad inanırmısın bugün gsli bi arkim assunsao balon transfer dedi tekme tokat giriştim ve tüm ilişkimi kestim

Ben bu çocuk için cephede çarpışırken senin yaptığın yoruma bak

Hee iyi çıkmazsa eleştiririm o ayrı
Iyi cikmama durumunu bi 5 veya 6 mac sonra goruruz.

Beklemek gerek en az 6 maç .
Yedlin gibi de iki üç maçta da belli edebilir kendini .
İnşallah iyi çıkar

top ayağındayken belinin dönüp dönmediğini anlarız. kaliteli kumaş ilk maçtan belli eder kendini.

topu 3 kere dürtmeden oynayabiliyorsa işimizi görür. ayrıca o bölgede oynayan oyuncunun boş alandan dribblingle çıkabilmesi lazım.

bizim 6 oynayanlar 2 adım gidemez topla.

Geri
Üst Alt