Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.046
- 2.665
- 1.413
Trabzon deplasmanında oynamaz mı acaba hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence oynayabilir. Morutan gelince hemen ilk 11'e koymuştu Terim.Trabzon deplasmanında oynamaz mı acaba hiç
sakatlığı olduğu söyleniyor.Bence oynayabilir. Morutan gelince hemen ilk 11'e koymuştu Terim.
O zaman oynatmaz.sakatlığı olduğu söyleniyor.
Ahmet Bey sizi sevdim ama ilerleyen zamaarda siz pesimist olursaniz kufurlesebiliriz en nefret ettigim insaardir kendileriforumda o kadar pesimist eleman var ki futbolcuyu izlemez bişey yapmaz sırf marjinal olacam diye boklayacak bir yer bulur
millet zaten gergin eleştirmek için eleştiriyolar sonra neymiş efendim 'fikir özgürlüğü' yersen....
Assuncao’nun yanına Ocak’ta da Gedson gelirse tamamdır
Cocugu elestirmek icin bekliyormus gibi bi havan var bu kadar genc bir oyuncudan bu kadar cabuk biseyler beklemek sacma gibiHazır değil
Hafif sakatlığı var
Alışma süreci zırvalarını bırakalım
Oynayacak
Ts maçının soyunma odasında odaya adımını attığı an eline tebeşiri alıp tahtaya kendisini yazacak
Kaybedecek puan,riske edeceğimiz maç,bekleyeceğimiz zaman yok bizim
Daha geçen 2 golle şamp kaçırmadıkmı biz
Her maç,her gol çok önemli
Üstad inanırmısın bugün gsli bi arkim assunsao balon transfer dedi tekme tokat giriştim ve tüm ilişkimi kestimCocugu elestirmek icin bekliyormus gibi bi havan var bu kadar genc bir oyuncudan bu kadar cabuk biseyler beklemek sacma gibi
Iyi cikmama durumunu bi 5 veya 6 mac sonra goruruz.Üstad inanırmısın bugün gsli bi arkim assunsao balon transfer dedi tekme tokat giriştim ve tüm ilişkimi kestim
Ben bu çocuk için cephede çarpışırken senin yaptığın yoruma bak
Hee iyi çıkmazsa eleştiririm o ayrı
5-6 çok 1 maça anlarız etmi balıkmı az çok belli olur kumaşıIyi cikmama durumunu bi 5 veya 6 mac sonra goruruz.
Pazar oynar