- 1 Mayıs 2018
- 57.819
- 48.593
- 3.873
Mustafa Kapının brazil versiyonu gibi duruyor. Sahi ne oldu o çocuk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Kapının brazil versiyonu gibi duruyor. Sahi ne oldu o çocuk

Abi Seri'yi izliyor gibi oldum içim ürperdi yalan yok. Ama gerideki herkesin tek tek nereye pas atacağını göstermesi müthiş bir olay.Meraklısına ve sabırsızına 45'lık detaylı bir highlight. Maçın temposu düşük muhtemelen hava sıcak. Ama oyuncunun karakteristik özellikleri hakkında çok net bilgi edinilebiliyor.
![]()
S-2019-2020_34.Hafta_Maritimo_vs_Falimicao_25 Temmuz 2020
Watch "S-2019-2020_34.Hafta_Maritimo_vs_Falimicao_25 Temmuz 2020" on Streamable.streamable.com
İlk röpörtajını verirken gözlerinin içi gülüyordu resmençok sempatik bi çocuk
son zamanlarda farkettim yorumlarini en begendigim üyelerdensinİlk röpörtajını verirken gözlerinin içi gülüyordu resmen
Abi Seri'yi izliyor gibi oldum içim ürperdi yalan yok. Ama gerideki herkesin tek tek nereye pas atacağını göstermesi müthiş bir olay.
Süleyman Bey sizde bir yıldız gibi parliyorsunuzson zamanlarda farkettim yorumlarini en begendigim üyelerdensin![]()
tesekkür ederim efendimSüleyman Bey sizde bir yıldız gibi parliyorsunuz

Teşekkür ederim renktaşım, ben de senin yorumlarını severek takip ediyorumson zamanlarda farkettim yorumlarini en begendigim üyelerdensin![]()

tesekkür ettim selamlar renktasimTeşekkür ederim renktaşım, ben de senin yorumlarını severek takip ediyorum![]()

Meraklısına ve sabırsızına 45'lık detaylı bir highlight. Maçın temposu düşük muhtemelen hava sıcak. Ama oyuncunun karakteristik özellikleri hakkında çok net bilgi edinilebiliyor.
![]()
S-2019-2020_34.Hafta_Maritimo_vs_Falimicao_25 Temmuz 2020
Watch "S-2019-2020_34.Hafta_Maritimo_vs_Falimicao_25 Temmuz 2020" on Streamable.streamable.com
Kaç Avro dan itibaren Wonderkid olunuyor Renkdaşlar?
Luyi yerine Marcao dönünce problem yaşamayız.Topları genelde stoperlere geri pas atıyor, bizim takıma çok çabuk uyum sağlayacaktır.
Beğenmemekten ziyade bize öncelikli lazım olan adamın şu anda regista olmadığını düşünüyorum. Daha doğrusu yanında sertlik katacak bir adam olmadan çok fayda alabileceğimiz oyuncular olmuyor o tip oynayanlar. Biz birisi orta sahanın hamallığını yapsın diye beklerken registanın da arkasını birinin toparlamasını bekleyemeyiz.Seri'yi beğenmiyor muydun?
wonderkid kendını ıspat etmemıs gelecekte beklentı olan oyuncudur renkdas 30 mılyon euro luk oyuncu vınıcıus junıor gıbı superstar beklentısı olunan oyuncudurWonderkid dedin en az 30Mil€ olur
Teşekkür ederim renktaşım, ben de senin yorumlarını severek takip ediyorum