#12 Gustavo Assunçao

Meraklısına ve sabırsızına 45'lık detaylı bir highlight. Maçın temposu düşük muhtemelen hava sıcak. Ama oyuncunun karakteristik özellikleri hakkında çok net bilgi edinilebiliyor.

Abi Seri'yi izliyor gibi oldum içim ürperdi yalan yok. Ama gerideki herkesin tek tek nereye pas atacağını göstermesi müthiş bir olay.

Vay arkadaş ya wonderkidi geçtim lukakuyu beğenmeyip evertona yolladılar bilmem kaç sene sonra 100 milyona geri aldılar keza de bruyne salah pique pogba gibi bir cok ekstrem örnek mevcut hepsinin geldiği nokta ortada ..
Gustavo tutar tutmaz ama tam bir scout transferidir tıpkı boey ve morutan gibi .. 10 milyon verilen brumayi da gördük

Meraklısına ve sabırsızına 45'lık detaylı bir highlight. Maçın temposu düşük muhtemelen hava sıcak. Ama oyuncunun karakteristik özellikleri hakkında çok net bilgi edinilebiliyor.

Topları genelde stoperlere geri pas atıyor, bizim takıma çok çabuk uyum sağlayacaktır.

gus.webp

HeDLUkGV_400x400.webp

Seri'yi beğenmiyor muydun?
Beğenmemekten ziyade bize öncelikli lazım olan adamın şu anda regista olmadığını düşünüyorum. Daha doğrusu yanında sertlik katacak bir adam olmadan çok fayda alabileceğimiz oyuncular olmuyor o tip oynayanlar. Biz birisi orta sahanın hamallığını yapsın diye beklerken registanın da arkasını birinin toparlamasını bekleyemeyiz.

Diğer izlediğim videolarda Gustavo daha sert, ikili mücadeleye giren bir oyuncu gibiydi inşallah da öyledir. Yoksa bizim sorunların çoğu devam eder.

Marcao ile beraber umarım Brezilyanın vazgeçilmez oyuncularından biri olur ileride.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Geri
Üst Alt