#12 Gustavo Assunçao

Panik transferi yapilsaydi elneny gelirdi. Bu herif mutlaka izlenmistir. Zaten oynadigi takim dikkat ceken bir takim.
Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri..

"Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"

Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri.."Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"

Doktor Bu ne?
Özgür Sancar isimli şahıs haberin içindeyse zaten uydurma bir haber olduğunun kanıtıdır.

panik manik bilmem, doğru transfer nokta

Dünyada toplasan regista oynayan oyuncu sayılıdır, regista kullanan takım sayılıdır.

İzlemeden hem transfer stratejisine uyan hem de takım yapısına uyan adamı bulduysak, menajerler bayağı futboldan anlıyormuş demektir.

Kısacası komik olmayın.

Menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Gustavo Assunçao transferi hakkında Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirmelerde bulundu. İşte Ahmet Bulut'un sözleri..

"Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"
Bunu büyütmenin alemi yok acele ve son dakikada olsa dikkat edilmesi gereken genç oyuncu alma olayimizin panik transferinde bile bozulmamış olmasıdır.

Dinledin mi yayını canlı? Dinlediysen ok.
ben dinlemedim reis haber içeriğinde öyle yazıyor.Hem bana niye tepki gösteriyorsun :).Benim amacım scout transferi diye yazanlar olmuş onları aydınlatmak.Oyuncu beklenen şekilde çıkmazsa en azından adres şaşmasın.Scout ekibinin dahili yok.

vücut çalımı atabiliyorsa işimizi görür,
o bölgede belini yatırabilen bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.

yarın en az bi 45 oynamalı.

Bu yönetim transfer hususunda hem mali hem gençleşme hem potansiyel her yonden rüştünü ispatlamıştır kolpaya gelmeyelim

Dünyada toplasan regista oynayan oyuncu sayılıdır, regista kullanan takım sayılıdır.

İzlemeden hem transfer stratejisine uyan hem de takım yapısına uyan adamı bulduysak, menajerler bayağı futboldan anlıyormuş demektir.

Kısacası komik olmayın.
Menajeri söylemiş işte son gün ben teklif ettim diye. Oyuncu profili verilmiştir menajerlere, son gün bakıp beğenmişler almışlar. Çok ucuza geldi zaten, scout transferi falan değil. Tutmazsa devre arası başkası alınır.

Geri
Üst Alt