Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
çocuğu izlemedik bile, ne övmeli ne gömmeli, stilini bile anlamadım ne oynadığımız da belli değilken takım olarak neyi kimi nasıl değerlendirelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana yakismazBu gece sövesim var
Assuncao çöp demiyorum ama gedsonla aralarında bariz farklar var..Gedson kendini önemli ölçüde ispatlamış bir adamdı bu sayede Tottenham çok yüksek bedelle kiraladı ...İkinci olarak da fiziksel olarak assuncao ile ciddi farkları var.. Zaten assuncaonun en büyük elestirilme nedeni de fiziki zayıflığı boyu gayet normal ama size olarak 16 yaşında bir çocuk gibi..
Mutlaka önemli meziyetleri olduğunu düşünüyorum ama bizim ligde bunu sahaya yansıtmak için fiziksel olarak diri olmak şart..Assuncao bunu sağlarsa görüşler 180 derece değişebilir
Mizaha ne zaman ara vercen ahbap ?
He apayrı bi konuymuş adamı itin götüne sokmuşsun 45 dakka izleyip sonra adam ritim bulunca has adamın oldu dimeBenim futboluna sözüm yok o fizikle ancak kreşte oynar Galatasaray da oy na ya maz.
Bu kadar tıfıl futbolcu en son saviolayi gördüm o harika tekniğine rağmen silindi gitti.
Gerçekler bunlar kardeşim.
Bunun sabretmek ile ilgisi yok.Bundan kesinlikle olmaz yani.
Boey konusu apayrı.
Ayrıca boey has adamım benim.1 olumsuz yorum yaptıysam 50 olumlu yorumum vardır.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuzmanoski den beri izlediğim en kötü futbolcumuz.
En fazla 3-4 maç oynar bu kalitede bir takımda oynaması imkansız.
Net komisyon transferi.
Topla ilişki, defans, kademe, her özelliği 20 üzerinden 3-4
Adam bildiğin toptan kaçıyor ben yokum takılın diyor
11 e 10 oynadık ikinci yarı yerine yedlin le baslamazsak maçı ve turu tehlikeye atacaz.
1 milyon Euro 11 milyon TL yapar.cok küçük para canım
1 ay sonra alıntı yapacam
45 dakikada çözdüm adami
Eylül ayında kiralık gider
başka bir ligde olsa çok başarılı olabilir ama bu ligde özellikle 6 numara mevkisinde 185 üstü, uzun bacaklı, aşırı sert oyuncu isteniyor ve bu oyuncular başarılı oluyor
assunçao'nun buraya alışması kolay olmayacak. İlk yarı bitine kadar süre tanımak lazım bence. Daha sonra alışabilirse çok başarılı olabilir
Ben bu konuya katılmıyorum. 2 sene önce Başakşehir ön liberoda Mahmut'la şampiyon oldu. Önemli olan takımın düzgün bir oyun yapısına sahip olması.
Sabir edilecek gibi degil.Hazirlik maclarinda umudun kirintisini bile vermedi.ne defansif yonu iyi ne ofansif yonu.Hadi fizigin iyi degil gucsuzsun bari ofansif yonden iyi olursun yok.Ben Seriyi begenmezdim ama bu ondanda beter seri cikar araya top atar asist filan yapardi.Bu dikine oynamaya bile korkuyor.Defansif yonu cok iyi olur dersi ki risksiz oynasin yanindakine versin oda yok defansif yonu kotu ofansif yonude hep yan pas geri pas.Boyle bi oyuncu ne kadar gelisebilir.Dogru durust izlenmeden gömulen oyuncularda bi bizde oluyor. Ondan sonra genc takim kuralim bla bla bla. Daha yeni gelen oyuncuya 3-5 mac sabir edilmiyor