#12 Gustavo Assunçao

Sabir edilecek gibi degil.Hazirlik maclarinda umudun kirintisini bile vermedi.ne defansif yonu iyi ne ofansif yonu.Hadi fizigin iyi degil gucsuzsun bari ofansif yonden iyi olursun yok.Ben Seriyi begenmezdim ama bu ondanda beter seri cikar araya top atar asist filan yapardi.Bu dikine oynamaya bile korkuyor.Defansif yonu cok iyi olur dersi ki risksiz oynasin yanindakine versin oda yok defansif yonu kotu ofansif yonude hep yan pas geri pas.Boyle bi oyuncu ne kadar gelisebilir.
Yapma sç yapma bunu

Sabir edilecek gibi degil.Hazirlik maclarinda umudun kirintisini bile vermedi.ne defansif yonu iyi ne ofansif yonu.Hadi fizigin iyi degil gucsuzsun bari ofansif yonden iyi olursun yok.Ben Seriyi begenmezdim ama bu ondanda beter seri cikar araya top atar asist filan yapardi.Bu dikine oynamaya bile korkuyor.Defansif yonu cok iyi olur dersi ki risksiz oynasin yanindakine versin oda yok defansif yonu kotu ofansif yonude hep yan pas geri pas.Boyle bi oyuncu ne kadar gelisebilir.
Ya bi aslarla oynasinda görelim, yedegin yedekleriyle oynadi

Gidişat devre arası vedalaşıp , yerine birinin alınacağını gösteriyor.

Genç biri ileride belki gelişebilir. Bu arkadaş için yangın yapmaya gerek yok. Takım daha iyisini istiyor vede hak ediyor. İnşallah devre arası gönderebiliriz. Her trasnfer tutacak diye birşey yok.

şu sıkışık fikstürde bile neden oynamıyor bu adam anlamıyorum. zaten avrupada oynayamıyor oynat bari şurda izleyelim be kardesim hala taylan taylan

Demekki neymiş fifaymış fm imiş bunlar hep tırı vırı adam güya fifada en potansiyelli adamımız 11’e giremiyor daha

Burdada var bikaç kişi kıçı kırık oyunlara göre oyuncu değerlendiren hatta kim bilir marcaonun fm profili yok diye boklanmıştır muhtemelen

Herif okadar Wonderkid ki;

..oynatmaya korkuyoruz, sakatlanıp, dünya futbolu bu yeteneği kaybedecek diye.

Demekki neymiş fifaymış fm imiş bunlar hep tırı vırı adam güya fifada en potansiyelli adamımız 11’e giremiyor daha

Burdada var bikaç kişi kıçı kırık oyunlara göre oyuncu değerlendiren hatta kim bilir marcaonun fm profili yok diye boklanmıştır muhtemelen
Scout Analizler de kalemlerden bal akıyordu Bal!

Ne hikmetse o balı yiyemedik henüz.

Geri
Üst Alt