- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ben mi yanlış görüyorum yoksa kıçı kırık boktan bir fm için kavga mı ediliyor :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki kendi şirketi gibi bir de ozelden küfür ediyorBen mi yanlış görüyorum yoksa kıçı kırık boktan bir fm için kavga mı ediliyor :d
Sanki kendi şirketi gibi bir de ozelden küfür ediyor![]()
Sakin olun!!
-FM YÖNETİMİ
Bu futbolu nasil bu kadar iyi biliyorsun?Eğer ahmet bulut değilde scout önerisiyse 100bin euroya denenmesinde beis yok,niye aldık diyip transfere bok atmam
Oyun olarak şuan başak seviyesinde,daha buğday olacakta,işlenecekte,öğütülecekte,un olacakta sonra hamur olacak,ölme eşşeğim ölme,strateji olarak direkt ekmek almıyoruz artık ama nelson,boey vs gibi bi un seviyesinde olmalıydı
Fizik diyenlerde suat kayayı hatırlasın,her ortasaha ayı gibi olacak diye bi kural yok
Gedsonda ilk başta kötüydü diyenlerde gedsonun kötü olmasıyla,asunçaonun kötü olmasının alakası yok,gedson bazı özellikleri top seviye bi oyuncuydu ki sonra herkesi kendine hayran bıraktı,asunçaonun heh bu özelliği top seviye form tutarsa öttürür diyeceğimiz sivrilen bi özelliğini göremedim ben
Ayrıca ordinaryus profesor ılgaz çınar begefendidende açıklama bekliyorum,öyle bi şişirmiştiki herkesi beklentiye soktu
Öğrenmeğe çalışıyoruz rtaş sizlerdenBu futbolu nasil bu kadar iyi biliyorsun?
En iyi hoca kim?Öğrenmeğe çalışıyoruz rtaş sizlerden
En iyi hoca kim?
Farioli ye acımasız davranman beni üzdüŞu gün itibarıynan s ligde
1-imp zergen
2-büyük üstad emreb
3-farioli
-
20-ft
Aksini düşünen krikete yönelsin
Valla reis iyi hoşta pas zımbırtısı yüzünden kırdım notunuFarioli ye acımasız davranman beni üzdü
Fatih terime ft deyince muhteşem bir futbol yorumu oluyorŞu gün itibarıynan s ligde
1-imp zergen
2-büyük üstad emreb
3-farioli
-
20-ft
Aksini düşünen krikete yönelsin